Βρήκε τον μπελά του από γνωστό παρουσιαστή

12:27 13/12/2011 - Πηγή: 24wro
Κόλαση έχει κάνει τη ζωή ενός φοιτητή γνωστός παρουσιαστής...
Ο νεαρός καταγγέλλει ότι ο άνθρωπος που καθημερινά φιλοξενείται στα πάνελ των καναλιών τον παρενοχλεί σεξουαλικά. Το μαρτύριο που βιώνει το τελευταίο χρονικό διάστημα τον ανάγκασε να προσφύγει στη δικηγόρο του ζητώντας νομική προστασία.

«Η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη για τον πελάτη μου» λέει η Βασιλική Τζωρτζάτου, δικηγόρος του φοιτητή, και εξηγεί πώς άρχισε η ιστορία που έχει καταλήξει σε εφιάλτη για τον φοιτητή: «Γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες μέσω κοινής παρέας σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι, όπου συχνάζουν επώνυμοι.
Προφανώς αυτός ο κύριος έψαξε και βρήκε περαιτέρω στοιχεία του πελάτη μου» λέει η κ. Τζωρτζάτου και συνεχίζει: «Στην αρχή τού έστελνε μηνύματα στα οποία του εξέφραζε τον έρωτά του. Του έλεγε πως τον αγαπά, πως είναι πολύ ωραίο αγόρι, ότι δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του, ότι θα τον κάνει πρώτο όνομα, γιατί έχει διασυνδέσεις, και αν οι δυο τους έκαναν παρέα, ο φοιτητής θα έβγαινε πολύ κερδισμένος».

Σύμφωνα με την κ. Τζωρτζάτου, στην αρχή ο πελάτης της γελούσε. «Νόμιζε πως ήταν μια τρέλα του παρουσιαστή, που θα σταματούσε σύντομα, αφού δεν υπήρχε ανταπόκριση από την πλευρά του. Ακολούθησαν τηλεφωνήματα μέσα στη νύχτα που άρχισαν όχι μόνο να ενοχλούν, αλλά και να εκνευρίζουν τον πελάτη μου».

Η κατάσταση έγινε δυσκολότερη για τον 23χρονο, όταν ένα βράδυ βρήκε τον παρουσιαστή να τον περιμένει κάτω από το σπίτι του: «Οπως καταλαβαίνετε, έμεινε έκπληκτος. Του ζήτησε να φύγει και να μην τον ενοχλεί, αλλά δεν φαίνεται να το σεβάστηκε. Συνέχισε με μηνύματα και αναπάντητες κλήσεις μέσα στη νύχτα» τονίζει η κ. Τζωρτζάτου και περιγράφει τον παρουσιαστή: «Πρόκειται για ένα αγαπητό στο κοινό πρόσωπο, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην επικαιρότητα. Είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αν συνεχίσει, όχι μόνο θα προβούμε σε μηνύσεις, αλλά θα δώσουμε τα στοιχεία του και στα κανάλια» προειδοποιεί η κ. Τζωρτζάτου και συμπληρώνει: «Θα τον παρακαλούσα να μην ενοχλήσει ξανά τον πελάτη μου. Εχουμε ατράνταχτα νομικά στοιχεία και θα βρει τον μπελά του».
Keywords
Τυχαία Θέματα