Ξεκίνησε η ζέστη, έρχεται ο καύσωνας!

18:25 7/7/2011 - Πηγή: 24wro
Αφήστε πίσω σας τις βουτιές του οικονομικού δείκτη και ξεκινήστε τις...
βουτιές στο βαθύ γαλάζιο των ελληνικών θαλασσών! Η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο!
Από σήμερα η θερμοκρασία έχει αρχίσει την ανοδική πορεία, ενώ μέχρι την Τρίτη ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 39 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική γενικά αίθριος είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Σταδιακά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 34 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στα ανατολικά η μέγιστη 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ασθενείς και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων σε ορεινές περιοχές της ανατολικής στερεάς και ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά και νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στις Κυκλάδες 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς Κελσίου.Ο υδράργυρος την Παρασκευή στα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.
«Καυτό» Σαββατοκύριακο

«Καυτό» αναμένεται να είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς η θερμοκρασία την Κυριακή τους 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 , στο Αιγαίο 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

newsbomb
Keywords
Τυχαία Θέματα