Ξενώνας σε τέσσερις τροχούς

08:07 7/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία του κόσμου βάλθηκε να κατασκευάσει ο...
Walter Micklethwait και μάλλον το πέτυχε.

Ο 33χρονος επιχειρηματίας αγόρασε ένα στρατιωτικό όχημα του 1954 και το μετέτρεψε σε ξενώνα! Το ιδιότυπο αυτό τροχόσπιτο μπορεί να μην έχει παροχή νερού, αλλά δεν στερείται πολυτέλειας. Ξύλινο παρκέ πάτωμα, κουζίνα εξοπλισμένη με ντουλάπια και κρεβάτι της βικτωριανής εποχής συνθέτουν το εσωτερικό του δωματίου.

Σχεδόν 5 χρόνια έψαχνε ο επιχειρηματίας το κατάλληλο όχημα που θα του επέτρεπε να κατασκευάσει αυτό που είχε κατά νου. Τελικά οι προσδοκίες του ικανοποιήθηκαν
με ένα Commer Q4 που χρησιμοποιούνταν σαν βοηθητικό όχημα του στρατού για τη μεταφορά εξοπλισμού.

Η αγορά του οχήματος μπορεί να κόστισε μόλις 3.000 λίρες αλλά η μεταφορά του από το Κεντ στη Σκωτία, στοίχισε αρκετά μιας και τα συγκεκριμένα οχήματα καίνε διόλου ευκαταφρόνητες ποσότητες καυσίμου. Ο επιχειρηματίας κατάβαλε ούτε λίγο ούτε πολύ 650 λίρες, ενώ το ταξίδι κράτησε 4 ημέρες καθώς η μέση ταχύτητα του οχήματος φθάνει μόλις τα 35 χλμ/ώρα!

Ωστόσο, δεν το μετανιώνει και όπως λέει η απουσία ηλεκτρικού και νερού δεν πτοεί τους ενοικιαστές οι οποίοι δέχονται να πληρώσουν 450 λίρες τη βδομάδα για να μείνουν στον ιδιότυπο αυτό ξενώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα