Ζ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ: Τι κάνει και πώς είναι σήμερα η σταρ της πασαρέλας!

19:24 5/11/2012 - Πηγή: 24wro
Τη λεγόμενη «χρυσή» δεκαετία του ελληνικού μόντελινγκ, των ‘90s δηλαδή, ήταν ένα από τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην Ελλάδα...

Οι σχεδιαστές μόδας εμπνέονταν τις δημιουργίες τους από τις γραμμές του σώματος της Ζέτας Λογοθέτη. Τα περιοδικά της εποχής την αποκαλούσαν η «Ελληνίδα Μονρόε» της πασαρέλας κι εκείνη το διασκέδαζε, αφού όλο και αβγάτιζαν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί από τα συμβόλαια και τις καμπάνιες. Τι κάνει σήμερα και κυρίως πώς είναι η ιέρεια της μόδας;

Η Ζέτα Λογοθέτη εδώ και πολλά χρόνια έχει
εγκαταλείψει το μόντελινγκ για να αφοσιωθεί και μόνο στο σύζυγό της και στο μεγάλωμα της πανέμορφης κόρης τους, που σημειωτέον είναι ίδια η μαμά Ζέτα.

Παράλληλα με το μόντελινγκ εκείνα τα χρόνια είχε κάνει κι ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια.

Το πρωί της Κυριακής (4 Νοεμβρίου) ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε μαζί με την ολόξανθη κόρη της στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Αργοναυτική Εκστρατεία».

Μητέρα και κόρη απολάμβαναν η μία την άλλη ενώ η μικρούλα, γεννημένη σταρ, πόζαρε στο φακό μας.

Η Ζέτα έκανε το χρόνο φίλο της. Ίδια, όπως την εποχή που ήταν η μούσα του Μιχάλη Ασλάνη. Το ίδιο κούκλα και ποθητό θηλυκό!

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα