Ζοτς όπως σερ Άλεξ!

18:06 2/11/2011 - Πηγή: 24wro
Με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρομοίασε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς... ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας, Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς. Τι είπε για τον αγώνα με τον Εξάστερο.

Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας μίλησε για την αναμέτρηση της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώνεται μέρα με την ημέρα. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Ζοτς μέγεθος ίδιου διαμετρήματος με αυτό του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ
Άλεξ Φέργκιουσον:

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες. Έχει τον ίδιο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εδώ και δώδεκα χρόνια. Αυτό λέει πολλά. Ο Ομπράντοβιτς είναι ό,τι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να δώσουμε όλη μας την ενέργεια και όλη μας την ψυχή. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Το κακό είναι πως δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να βελτιωνόμαστε από την πρώτη μέρα. Μόνο αν γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε προπόνηση, μπορούμε να προχωρήσουμε».


Keywords
Τυχαία Θέματα