Αντι-ο Δελτίο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΔΑΣ
-Ο ΥΠΕΡ-ΑΝΤΙ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ
-ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
-ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ
*Κυρίες και κύριοι γεια σας. Από τον γυμναστή και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Βασίλη Μποντσορή, πρώην παίχτη ριάλιτι, που διατηρεί κατάστημα θαλασσίων σπορ στην Κηφισιά ,αγόρασε ο Πρωθυπουργός ένα ταπεινό κανό στην προσιτή τιμή των 1.000 ευρώ, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Ο Γιώργος Παπανδρέου εντυπωσιάστηκε-
λένε- με τις αναλύσεις του καταστηματάρχη για τον τρόπο αξιοποίησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Έγκυρες πληροφορίες του δελτίου μας θέλουν τον εν λόγω γυμναστή να αναλαμβάνει, στον επικείμενο ανασχηματισμό, καθήκοντα αντιπροέδρου της κυβέρνησης και μάλιστα πάνω από τον κ Πάγκαλο τον οποίο θα συντονίζει - γιατί όλο και πιο συχνά … αποσυντονίζεται τώρα τελευταία. Ο τίτλος έχει βρεθεί και είναι… «υπερ-αντιπρόεδρος».
* Εν τω μεταξύ, η γραμματέας του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα δηλώνει αντίθετη με τα γιαουρτώματα πολιτικών , χαρακτηρίζοντάς τα «μικροαστική εκτόνωση». Κατόπιν αυτού, τα μέλη του κινήματος Γ ΙΑ. ΧΩ.ΣΥ.- «Γιαούρτι Χωρίς Σύνορα»- επανακαθορίζουν την τακτική και στρατηγική τους ,κάνοντας στροφή σε παραδοσιακές μορφές πάλης και συγκεκριμένα στα ζαρζαβατικά εποχής και στους τούρτες.
*Να πάμε σε άλλα επιστημονικά θέματα: με ταχύτητες ρεκόρ, λόγω των κλιματικών αλλαγών, λιώνουν οι πάγοι στο Βόρειο Πόλο. Αντίθετα ,οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια με το φαινόμενο που παρατηρείται στην Ελλάδα : να μην λιώνει ούτε ένα παγάκι μεταξύ Ντόρας –Σαμαρά. Κλιμάκια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης WWF καταφθάνουν στη χώρα μας για να μελετήσουν αυτό το σπάνιο φαινόμενο.
*Με την πολιτική φλερτάρει η γνωστή τηλεκριτικός των Νέων κΠόπη Διαμαντάκου, που δεν χάνει απογευματινάδικο για απογευματινάδικο (για να το κριτικάρει). Γράφτηκε πως καλοβλέπει να… σώσει τον τόπο ως υποψήφια βουλευτής με την Δημοκρατική Αριστερά του κΦώτη Κουβέλη. «Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή»!..
*Επιστημονικά θέματα: Τα ψώνια χαρίζουν μακροζωία , σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Επιστημών Υγείας της Ταϊβάν. Ειδικά τα ψώνια της ΤV!..
*Σε υποχρεωτική δίαιτα τα πρόβατα στην Αγγλία προκειμένου να μειωθεί η παραγωγή μεθανίου που επιβαρύνει το περιβάλλον. Το Ινστιτούτο Βιολογικών Επιστημών έδωσε εντολή στους παραγωγούς να τα ταΐζουν με καθαρό χόρτο. Πρόκειται για συνταγή παρόμοια με αυτήν του ελληνικού Μνημονίου για τα πρόβατα στην Ελλάδα.
*Και μια είδηση που μας ήρθε μόλις τώρα: ο Αντένα μελετά την αναδιάρθρωση της Ευγενίας Μανωλίδου από την εκπομπή Dancing Daily,μετά και την υποβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Ο κΆδωνις Γεωργιάδης προτίθεται να ζητήσει την ένταξή της σε καθεστώς επιτήρησης ,με προοπτική τη υπαγωγή της – επιτέλους - στο ΔΝΤ του σπιτιού…
*Κυρίες και κύριοι, εδώ – επιτέλους- ολοκληρώθηκε το δελτίο μας. Αντίο σας και καλή αναδιάρθρωση να έχουμε…
(Εspresso )
Keywords
Τυχαία Θέματα