Έχει πολύ δρόμο να διανύσει....

Γ. Βαρουφάκης: ανώριμος ο Τσίπρας
Προβληματική είναι η εικόνα “εσωτερικού” του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικά “ανώριμος” ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τον γνωστό οικονομολόγο (και καταστροφολόγο) Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος δηλώνει ότι ψήφισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον περασμένο Ιούνιο. Σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα, κάνει λόγο για “κακοφωνία” του κ. Τσίπρα
που άλλη εικόνα δίνει στο εξωτερικό και άλλη στο εσωτερικό. «Έχει πολύ δρόμο να διανύσει έως ότου φτάσει σε κάποιο σημείο πολιτικής ωριμότητας που θα του επιτρέψει να ελαχιστοποιήσει την κακοφωνία του».
Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ όταν ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ και δεν θα έριχνε νερό στο μύλο της κατάρρευσης. Θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την πορεία προς την “ωρίμανση” με όσα λέει στο εξωτερικό. «Ο…Τσίπρας εξωτερικού με καλύπτει», λέει ο κ. Βαρουφάκης, έστω κι αν ο επικεφαλής του κόμματος ισχυρίζεται ότι όσα λέει στο εξωτερικό τα λέει και στο εσωτερικό. Δεν τα λέει, όπως φάνηκε και στην τελευταία κομματική διαδικασία, στην οποία εμφανίσθηκε ο “Τσίπρας εσωτερικού”.
Keywords
Τυχαία Θέματα