Εδω τα 28 εκ., εκεί τα 28 εκ.,που είναι τελικά;

ΕΝΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ
Συνεχίζεται η κόντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, τον Αντώνη Αντώνη. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Αντωνιάδης υποστήριξε πως η επιταγή του Πρίγκηπα είναι γνήσια, αλλά αργότερα η ομάδα απάντησε πως η επιταγή δεν έχει επιδειχθεί σε κανέναν μέτοχο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ, είναι η ακόλουθη: « Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
έχει ζητήσει από την Αυτού Υψηλότητα να επιδείξει την επιταγή των 28 εκατ. ευρώ , που υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο. Εως σήμερα όμως η επιταγή αυτή κινείται στον χώρο του μυστηρίου και σε κανέναν μέτοχο ή αρμόδιο της ΠΑΕ δεν έχει επιδειχθεί. Ο αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Αντώνης Αντωνιάδης , υποστήριξε σήμερα στην ΕΡΑ Σπορ ότι «η επιταγή υπάρχει, είναι γνήσια και ότι τα στοιχεία της έχουν διασταυρωθεί από διαφορετικές πηγές».

Επειδή ο επίσημος Παναθηναϊκός έως σήμερα ουδέν περί της επιταγής γνωρίζει,καλεί τον κ. Αντωνιάδη , να δηλώσει πόθεν γνωρίζει ότι υπάρχει επιταγή και είναι γνήσια και ποιές είναι αυτές οι διαφορετικές πηγές, που έχουν διασταυρώσει τα στοχεία της.
Εάν δεν απαντήσει άμεσα ο κ. Αντωνιάδης στα καίρια αυτά ερωτήματα περί της επιταγής, γεννιούνται άλλα ερωτήματαπερί της δικής του στάσης».
Keywords
Τυχαία Θέματα