Έκθεση ασημένιων αντικειμένων

Τα εγκαίνια της έκθεσης της Θάλειας Μαρίας Γεωργούλη, με τίτλο «Ag 925» πραγματοποιούν το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, σήμερα Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 20:00. Πρόκειται για τη συνέχεια ενός κύκλου εκθέσεων με τίτλο «Αναζητήσεις στην ύλη» που εγκαινίασε το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη και συνεχίζεται με στόχο πάντα την παρουσίαση και την ανάδειξη καλλιτεχνών από το χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών.

Η προσήλωση και αποκλειστική ενασχόληση της Θάλειας Μαρίας Γεωργούλη με το ασήμι, υπογραμμίζεται από τον τίτλο της έκθεσης «Ag 925», καθώς η ίδια, απαλλαγμένη από τη δέσμευση του ακριβού υλικού,
φιλοτεχνεί σκεύη καθημερινά, εισάγοντας τη διακριτική και καλαίσθητη πολυτέλεια στην καθημερινότητά του κοινού. Τα σκεύη αυτά είναι δημιουργίες σε αφαιρετικές και αυστηρές φόρμες, που αποπνέουν παράλληλα μια διάθεση ειρωνείας και χιούμορ.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται την έκθεση από τις 22 Μαρτίου έως και τις 17 Απριλίου, κάθε Τέταρτη, Πέμπτη και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Keywords
Τυχαία Θέματα