Ενας παρανοϊκός "παίζει" με τη φωτιά...

Βρέθηκε, λένε κάποιοι οπαδοί της μεταφυσικής και των συνομωσιών, το «κλειδί» για την κατανόηση του πιο μυστικοπαθούς καθεστώτος στον κόσμο, της Βόρειας Κορέας - είναι ο αριθμός 9. Σύμφωνα με αποκαλύψεις από πηγές βαθιά μέσα στο καθεστώς τις οποίες δημοσιεύει ο «Guardian», ένας... σαμάνος είχε πει στον Κιμ Ιλ-σουνγκ, παππού του σημερινού ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ουν, ότι η μοίρα της οικογένειάς του είναι συνδεδεμένη με τον αριθμό 9 ο οποίος θεωρείται ευοίωνος από τους προληπτικούς στην ανατολική Ασία.

Γι' αυτό ίσως ο Κιμ Ιλ-σουνγκ ανακήρυξε ως ιδρυτική ημερομηνία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας
την 9η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, αύξησε τις πέντε επαρχίες της χώρας σε εννέα.

Οι Κιμ έχουν τη δική τους εταιρεία τροφίμων. Σε ολόκληρη τη Βόρεια Κορέα υπάρχουν φάρμες Νο 9 και συνεργεία Νο 9 ειδικά επιφορτισμένα με την παραγωγή των προϊόντων που τρέφουν την οικογένεια Κιμ και ονομάζονται Νο 9.

Ο Κιμ Γιονγκ-ιλ, πατέρας του σημερινού ηγέτη, λέγεται ότι δεν κουραζόταν να επαναλαμβάνει ότι τα γενέθλιά του ήταν στις 16 Φερβουαρίου, άρα 1+6+2=9. Γι' αυτό οι πινακίδες του αυτοκινήτου του έφεραν τον αριθμό 2.16.

Ο Κιμ Γιονγκ-ιλ ανέλαβε τα καθήκοντά του ως αρχηγός του Στρατού στις 24 Δεκεμβρίου, δηλαδή 2+4+1+2=9. Ορίστηκε γενικός γραμματέας του κόμματος τρία χρόνια και τρεις μήνες (γιατί άραγε όχι και τρεις μέρες;) μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Τοποθέτησε τον γιο του, τον σημερινό ηγέτη της χώρας, στο πρώτο του πόστο ως στρατηγό του Στρατού στις 27 Σεπτεμβρίου 2010, άρα 2+7=9, συν το 9 του ένατου μήνα, μας δίνουν δυο εννιάρια.

Στις 11 Απριλίου 2012 ο Κιμ Γιονγκ-ουν ορίστηκε γενικός γραμματέας του κόμματος. Εκ πρώτης όψεως η ημερομηνία μοιάζει δυσοίωνη, τραβώντας όμως στο έπακρο την αυθαιρεσία αυτής της αριθμολογίας, σε αυτή την περίπτωση υπολογίζεται 1+1+4 συν το 1+2 από τη χρονολογία για να βγει 9 στο σύνολο.

Εξίσου αυθαίρετα και δεισιδαιμονικά προκύπτει το τυχερό 9 από την ημερομηνία προαγωγής του σε στρατάρχη: στις 18 Ιουλίου 2012, όπου υπολογίζεται μόνο το 1+8=9 και μένει απ' έξω ο μήνας.

Οσον αφορά τα πυρηνικά, η πρώτη δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2006. Η δεύτερη στις 5 Απριλίου 2009 (5+4=9), η επόμενη στις 12 Δεκεμβρίου 2012 (1+2+1+2+1+2=9 - αφήνοντας εκτός το 2 της χρονολογίας) και η τελευταία στις 12 Φεβρουαρίου 2013 (1+2+2+1+3=9 - πάλι αφήνοντας εκτός το 2 της χρονολογίας).

Με βάση όλα τα παραπάνω, την Παρασκευή 5 Απριλίου (5+4=9) πρέπει να έχουμε τον νου μας για τυχόν πυρηνική επίθεση από τη Βόρεια Κορέα. Αν τη γλιτώσουμε σήμερα, οι επόμενες ημερομηνίες - S.O.S. είναι η 14η και η 23η Απριλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα