Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη

Δεν θα επιστρέψει στη ΝΔ, αλλά θα συνεργασθεί με στόχο τις εκλογές "και την επόμενη ημέρα" είναι η απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΔΗΣΥ. Αντίθετα τα στελέχη του ΛαΟΣ, όπως ο Α.Πλεύρης, ο Κ.Βελόπουλος κ.α. όλα δείχνουν οτι επιστρέφουν στη ΝΔ, ίσως και "συντεταγμένα" μαζί με τον Γ.Καρατζαφέρη( ο οποίος βλέπει το κόμμα του οριστικά να...σβήνει απο τον κομματικό χάρτη). Αγνωστο τι θα κάνει
ο Σ.Μάνος.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι επιφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ και η ΔΗΣΥ οργανωτικά θα ενταχθεί ως "τάση" μέσα στη ΝΔ (με διακριτικό ρόλο) αφού ο εκλογικό νόμος δεν επιτρέπει την συνεργασία των...κομμάτων(άλλο...κουλό και βλακώδες).
Και όλα αυτά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης ενος "κεντροδεξιού μετώπου".
Μέτωπο υπέρ των δανειστών και της διαπλοκής, χαρακτήρισε τη σχεδιαζόμενη ανασυγκρότηση της Κεντροδεξιάς ο κ. Τσίπρας, ο οποίος επιτέθηκε χθες λάβρος κατά των διαφαινόμενων εξελίξεων στη ΝΔ: «Αντιμέτωπος με την οργή του λαού και την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να φτιάξει μνημονιακό μέτωπο με την πιό συνεπή εκπρόσωπο του Μνημονίου, την κυρία Μπακογιάννη, αλλά και με τον μόνιμο εταίρο, τον κ. Καρατζαφέρη. Παραμένει πιστός στις υπογραφές προς Μέρκελ και Λαγκάρντ και παρά το εκλογικό αποτέλεσμα επιχειρεί να συμπτύξει μέτωπο υπέρ των δανειστών και της διαπλοκής».
Keywords
Τυχαία Θέματα