"Εxclusive Lifestyle" για πολυτελείς κατοικίες

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
Παρουσιάστηκε και κυκλοφορεί στη Μόσχα η πολυτελής έκδοση "Εxclusive Lifestyle", που συμπεριλαμβάνει μερικές από τις ομορφότερες και ακριβότερες κατοικίες σε Ελλάδα και Κύπρο, τις οποίες προωθεί στη ρωσική αγορά η εταιρεία MIBS Real Estate.

H πανηγυρική παρουσίαση έγινε στο κεντρικό ξενοδοχείο Ritz-Carlton της Μόσχας, όπου προσήλθαν πάνω από 150 VIP προσκεκλημένοι, εκπροσωπώντας διάφορους τομείς της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Ρωσίας. Ανάμεσά τους ο πρέσβης της Ελλάδας Μιχάλης Σπινέλης, ο επιτετραμμένος της Κυπριακής Πρεσβείας Βασίλης Πολεμίτης, ο Βιτάλι Σμιρνόφ επίτιμος πρόεδρος της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Βλαντίμιρ Καζλόφ υφυπουργός Τύπου της Ρωσίας, ο Βαλέρι Ντραγκάνοβ πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού του Ρωσικού κοινοβουλίου, ο υφυπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ρωσίας Γεβγκένι Πίσαρεφσκι, ο διευθύνων σύμβουλος του μεγάλου ρωσικού επενδυτικού ομίλου Αlfa Capital Investment Αλεξάντρ Μπεζουγκλί, η παγκοσμίως γνωστή σκηνοθέτης Γκαλίνα Βόλτσεκ και ο διευθυντής του Γραφείου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στη Ρωσία Δημήτρης Δημητρίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μεγάλοι κυπριακοί κατασκευαστικοί όμιλοι, στρατηγικοί συνεργάτες του ΜIBS Group, κατοικίες των οποίων παρουσιάζονται στην έκδοση "Exclusive Lifestyle", όπως η Quality Group με τον πρόεδρό της Σάββα Κάκο, οι Athanasiou Developers με τη διευθύνουσα σύμβουλό τους Έλενα Αθανασίου, η Vavlitis Group με το διευθυντή του Άγγελο Βαβλίτη και η Νatavel με τον κ. Κρις Λαζαρίδη.

Ο πρόεδρος της MIBS Group Μάρκος Σιαπάνης καλωσόρισε τους "μελλοντικούς κατοίκους" Ελλάδας και Κύπρου, ενώ οι εκπρόσωποι των Πρεσβειών των δύο χωρών εξήραν την προσπάθεια της εταιρείας του να προσελκύσει τις τόσο απαραίτητες και στις δύο χώρες επενδύσεις, τονίζοντας την αναγκαιότητα ανάλογων προσπαθειών.

Όπως ανακοίνωσε η ΜIBS Real Estate, που παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες που αναζητούν υπερπολυτελείς κατοικίες και επενδυτικές ευκαιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο, η παρουσίαση της Μόσχας αποτελεί την πρώτη από σειρά εκδηλώσεων οι οποίες προγραμματίζεται να διοργανωθούν από την ίδια σε μεγάλες πόλεις της Ρωσίας (Νοβοσιμπίρσκ, Καζάν και Αγία Πετρούπολη), της Ουκρανίας (Κίεβο, Ντονιέτσκ), καθώς και του Καζαχστάν (Αλμάτι, Αστάνα), με σκοπό την προώθηση των επενδυτικών προϊόντων της στη ρωσική αγορά.
Keywords
Αναζητήσεις
μαρκος σιαπανης, έλενα σιαπανη mins
Τυχαία Θέματα