Η ΑΕΚ παίζει την παραμονή της στην Α' Εθνική

Με αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, που έχει φτάσει στην 17η αγωνιστική.
Με ντέρμπι επιβίωσης για την ΑΕΚ ανοίγει η αυλαία, καθώς η ουραγός Ένωση υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ένα επαρχιακό ντέρμπι διεξάγεται στην Κομοτηνή ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Πλατανιά.
Το βράδυ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου, φιλοξενείται από τον ανεβασμένο φέτος, Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί διάγουν μία από τις καλύτερες χρονιές τους και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σαφώς το προβάδισμα.

Την Κυριακή, ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από ήττα-σοκ με 2-0 από την Καλλιθέα στο Κύπελλο, όμως με νίκη την Κυριακή, θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για να «κλειδώσουν» την 2η θέση της βαθμολογίας, βγάζοντας ουσιαστικά τον Ατρόμητο εκτός του ίδιου στόχου.

Ακόμη, ο Αστέρας Τρίπολης που παραμένει στα «υψηλά πατώματα» της κατάταξης, δοκιμάζεται στην έδρα της Κέρκυρας που ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ, που δείχνει ιδιαίτερα φιλόδοξος.

Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) έχει ως εξής:

Σάββατο 12/1
ΑΕΚ - Ξάνθη 17:15
Πανθρακικός - Πλατανιάς 17:15
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 19:30

Κυριακή 13/1
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 15:00
ΟΦΗ - Αρης 17:15
Πανιώνιος - Βέροια 17:15
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 19:30
Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 19:30

*με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα