Η συνάντηση Ανγκελας - Αντώνη

Αγαπητέ,
τις τελευταίες μέρες τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης προβάλουν τη βελτίωση των προσωπικών σχέσεων της Α.Μέρκελ με τον Α.Σαμαρά. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις τους ήταν πολύ κακές. Αλλά τι θέλουν να μας πουν τα εγχώρια ΜΜΕ με τον καταιγισμό των επισημάνσεων περί βελτίωσης των σχέσεών τους; Ότι η Μέρκελ αποφάσισε να μη
στείλει Επίτροπο στην Ελλάδα, διότι επέλεξε τον κ.Σαμαρά για τον ρόλο; Ή ότι οι ιδιοκτήτες τους (των μήντια) έχουν επιλέξει τον επόμενο πρωθυπουργό; Άλλωστε ο γιός του κ.Σταύρου Ψυχάρη, Ανδρέας, σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, αρχισε τις δηλωσεις λέγοντας ότι η ΝΔ εύκολα ή δύσκολα θα έχει αυτοδυναμία.
Αυτό αποτυπώθηκε και στον χρόνο που διέθεσε το Μέγκα στον κ.Αντώνη Σαμαρά, στις επαφές και στις δηλώσεις του, κάτι που δεν έκανε ποτέ στο παρελθόν.
ΥΓ. Πάντως, ας κρατάμε "μικρό καλάθι" σε όλα αυτά, γιατί οι εκπλήξεις παραμονεύουν σε κάθε βήμα και σε κάθε στροφή, αυτές τις εποχές. Και μάλλον, τα δύσκολα και...περίεργα, είναι μπροστά μας, όσο κι αν τα...ξορκίζουμε.
ΥΓ2: Είναι γεγονός οτι με μια συνάντηση, δεν λύνονται τα προβλήματα των ανθρωπίνων σχέσεων, πολύ περισσότερο που δεν είναι μόνο αυτές...
Keywords
Τυχαία Θέματα