"Κανένας δεν μπορεί να είναι υπεράνω των νόμων"

«Κανένας δεν μπορεί να είναι υπεράνω των νόμων», δηλώνει η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή την εσωτερική έρευνα στη ΔΕΗ και ζητά να διερευνηθεί η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη, καθώς πιστεύει ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία.

Η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη,
με αφορμή όσα αναγράφει ο τύπος για τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ για απώλεια των σχετικών στοιχείων, έκανε λόγο για εμπρηστικές δηλώσεις της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, την οποία κατηγόρησε ότι επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας για το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Η κα Μπακογιάννη, εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε η έρευνα να γίνει από τη Δικαιοσύνη και τόνισε πως «σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός υποχρεώνεται να περιορίσει το επίπεδο ζωής του, κανείς - ούτε τα ισχυρά κρατικομονοπωλιακά συνδικάτα - δεν μπορεί να είναι υπεράνω των νόμων».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιάννης Οικονόμου, χαρακτήρισε την κυβέρνηση "αδιόρθωτη" και κάλεσε τον πρωθυπουργό «αν πραγματικά ενδιαφέρεται να περικόψει τις σπατάλες, ας αρχίσει με την απόσυρση προκήρυξης για γραμματέα Επικρατείας, σ'Αένα υπουργείο που δεν υπάρχει».

«Αλλιώς όλα όσα βλέπουμε θα είναι ένα κακοστημένο θέατρο. Φτάνει πια», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα