Μαγκριώτης: Προσπαθούν να απομυζήσουν τον ιδρώτα του λαού

Διεθνείς και Ευρωπαίοι κερδοσκόποι προσπαθούν να απομυζήσουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, με αφορμή το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Σπίγκελ".

"Προσπαθούν οι θυσίες και οι προσπάθειες του λαού να μην έχουν αντίκρισμα. Θα αποτύχουν, γιατί υπάρχει μια κυβέρνηση κι ένας λαός που θέλει να βγει από την κρίση. Θέλει να λύσει τα προβλήματα του και να πάει μπροστά. Κανείς δεν μπορεί να τον καθηλώσει στο παρελθόν", επισήμανε.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλα τέτοια κρούσματα στο μέλλον και παρατήρησε: "Η
διεθνής ισχυρή ολιγαρχία αλλά και ιδιαίτερα οι κερδοσκοπικοί της κύκλοι και πολλά κρατικά και πολιτικά συμφέροντα θέλουν να επιβάλουν τους δικούς τους όρους. Ο ελληνικός λαός, η ελληνική κυβέρνηση έχει πάρει τις αποφάσεις της. Με τους δικούς μας όρους, στο πλαίσιο της Ευρώπης και του ευρωπαϊκού δικαίου, θα πορευθούμε και θα δικαιωθούμε".

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απάντησε πως ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα:"Η χώρα έχει ανάγκη από ηρεμία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και δουλειά από όλους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα