Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την ενότητα του ελληνικού λαού

ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑ - ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ...ΑΝΤΑΡΤΕΣ
Οπως έλεγαν στο i-R συνεργάτες του Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου "δεν αλλάζει απολύτως τίποτε απο το μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, το οποίο άλλωστε σφραγίζει την μετάβαση σε μια άλλη κυβέρνηση, που θα στηρίζεται σε μια ευρύτατη κοινοβουλευτική συνεργασία, με άλλον πρωθυπουργό. Ο Πρόεδρος της Βουλής
και εκ του ρόλου του, αλλά και γιατί ανταποκρίνεται σε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να φέρει σε πέρας την αποστολή που θα του ανατεθεί, είναι το ενδεδειγμένο πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού. Ακούμε - πρόσθεσε - οτι ο κ.Καρατζαφέρης θέλει να προτείνει τον κ.Παπαδήμο, οτι και ο κ.Σαμαράς ενδέχεται στη συζήτηση να προτείνει τον κ.Σ.Δήμα όπως το έπραξε άλλωστε στην πρώτη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών....Να τα δούμε. Καλό είναι να υπάρχουν ιδέες και προτάσεις και απο τους δυο. Γνώμονας μας είναι το εθνικό συμφέρον, η ενότητα του ελληνικού λαού και η διασφάλιση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου".
Μας πρόσθεσε επίσης οτι "σε κάθε περίπτωση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας δεν θα ανεχθεί διαφοροποιήσεις και ανταρσίες απο κανέναν,επειδή το ένα του μυρίζει και το άλλο του...βρωμάει. Η αντίδραση του θα είναι άμεση και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Τα παιχνιδάκια τελείωσαν...".
* Υπο αυτά τα δεδομένα, η σύσκεψη των κ.Παπανδρέου,Σαμαρά και Καρατζαφέρη υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 10 το πρωί, αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον και είναι η απολύτως οριστική για την νεο κυβερνητικό σχήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα