Με "το μάτι και το αυτί" στην επόμενη ημέρα

Κι ενω οι δανειστές και...άλλοι, συζητούν να καταργήσουν τις εκλογές στην Ελλάδα, επιβάλλοντας μας μάλιστα ως κυβερνήτη "ξένο αρμοστή"(αφού το κομματικο μπάχαλο και η...χαβαλοποίηση γενικώς, δεν βοηθούν σε σοβαρές αποφάσεις και σοβαρή δουλειά), την "ατζέντα" την διαμορφώνουν ΑΚΟΜΗ άνθρωποι παχυλά αμειβόμενοι,τετράπαχοι, με καταθέσεις και εξασφαλισμένο "το γάϊδαρο τους". ΑΥΤΟΙ οι τύποι και οι τύπισσες, δυστυχώς ακομη διαμορφώνουν "την ατζέντα συζήτησης"
στη χώρα. Αυτοί και αυτές μιλάνε για...φτώχεια(καταραμένη κοινωνία...) και άλλα πολλά. Το μονο καλό - σε επίπεδο πραγματικότητας - είναι οτι επειδή ακριβώς η ελληνική "οικονομία" σήμερα είναι μια...φούσκα και κυρίως μιλάμε "για το οικόπεδο Ελλάδα"(ως αντικειμενική αξία)- μπορούμε και πολύ γρήγορα να...ανακάμψουμε. Εμπόδια είναι το σημερινό κράτος, η σημερινή ελληνική διοίκηση και ενα "λάθος" - ας το πούμε έτσι - "πολιτικό προσωπικό"(στην πλειοψηφία του διαχρονικά).
Ελληνες και φιλλέληνες και όσοι έχουν συμφέροντα στην Ελλάδα και την θέλουν "να πηγαίνει καλά", έχουν όλα τα κεφάλαια και τους ανθρώπους για να πάμε στην "επόμενη ημέρα". Και απο το "ατομικό μικροσυμφέρον" να πάμε στην παιδεία "δουλευουμε συνολικά και όλοι μαζί" - έτσι θα καταφέρομε καλλύτερα, θα αξιοποιήσουμε ΟΛΕΣ τις δυνάμεις και δυνατότητες και ΟΛΟΙ στο τέλος θα κερδίσουν(ατομικά και συλλογικά).
Αυτό σημαίνει:
*Οχι χρεωκοπία
*Οχι εκλογές
*Ναι στη συνεργασία
*Ναι στην εξωστρέφεια
*Και δυο λόγια για το ΠΑΣΟΚ - η επανασύνδεση του με τα μεγάλα λαϊκά στρώματα που εκφράζει και εκπροσωπεί, θα γίνει στη βάση μιας τιμιας συζήτησης και επαναπροσδιορισμού στόχων στο "αύριο". Γι αυτό σωστά ο ΓΑΠ οδηγεί τις εξελίξεις στη βάση και θα αποχωρήσει εκείνη την ημέρα. Γι αυτό σωστά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης λογοδοτεί με ευθυνη και δράση και επεξεργάζεται να παρουσιάσει το όραμα της επόμενης ημέρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα