Νίκησε ο ΠΑΟΚ στο Europa Leaque

Αν και με πολλές απουσίες και πολλούς τραυματισμούς, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει(2-1) την Σάμροκ Ρόβερς στο γήπεδο της Τούμπας και παρέμεινε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος μετά την ήττα (1-0) της Ρουμπίν από την Τότεναμ στο Λονδίνο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (Τότεναμ 7, ΠΑΟΚ 5, Ρουμπίν 4, Σάμροκ 0) και απέκτησε προβάδισμα έναντι της ρωσικής ομάδας την οποία υποδέχεται
την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του.
Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΟΚ στο 11’ ο Ρουμάνος Λαζάρ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η Σάμροκ ισοφάρισε στο 48’ με κεφαλιά του Σέπαρντ. Το νικητήριο τέρμα για τον Δικέφαλο πέτυχε ο Βιεϊρίνια στο 63’ με δυνατό σουτ.

Το αρνητικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχασε άλλους δύο παίκτες λόγω τραυματισμών καθώς αποχώρησαν με προβλήματα ο Λίνο και ο Αθανασιάδης, των οποίων η παρουσία στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αρη κρίνεται αμφίβολη (ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ και ο Γκαρσία).

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο (29' Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Αρίας, Λάζαρ, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (88' Παπάζογλου), Αθανασιάδης (62' Γεωργιάδης).

Σάμροκ Ρόβερς (Ο' Νιλ): Τόμπσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Μάρεϊ, Ράις, Ό, Ντόνελ, Σέπαρντ (84' ΜακΚέιμπ), Ομάν, Τέρνερ (75' Φιν), Ντένεχι, Πάτερσον (74' Κίλνταφ).
Keywords
Τυχαία Θέματα