Ο Τσίπρας θα πάει να ζητήσει την...παραίτηση του Προέδρου για να συνεχίσει την "μπαχαλοποίηση" της χώρας!

ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ...ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ;
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχτεί αύριο, ύστερα από αίτημά του, τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας δεν προτίθεται να ζητήσει συγνώμη από τον κ. Παπούλια για τις ασχήμιες που διέπραξαν σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας
και του θεσμού που εκπροσωπεί, υποκινούμενη από τον ίδιο και τις διάφορες ακραίες συνιστώσες.
Όπως άφησε σαφώς να εννοηθεί ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΝ Π. Σκουρλέτης, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει, με περισσό θράσος, από τον κ. Παπούλια να παραιτηθεί από το αξίωμά του, για να διευκολύνει τα σχέδιά του για «μπαχαλοποίηση» της Ελλάδας. Σχέδια τα οποία έχει θέσει σε εφαρμογή εδώ και πολύ καιρό με τις συγκεντρώσεις αποδοκιμασίας που οργανώνουν οι περιφερειακές οργανώσεις του κόμματός του και τις οποίες εμφανίζει ως κινητοποιήσεις αγανακτισμένων πολιτών.
Ο ισχυρισμός αυτός του Προέδρου του ΣΥΝ είναι έωλος, καθώς, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, παρά τη δυσαρέσκεια του κόσμου, το κόμμα του δεν συγκεντρώνει ικανοποιητικά ποσοστά και αγωνίζεται να ξαναμπεί στη Βουλή(!!).
Παραταύτα, στη Θεσσαλονίκη και στο Βόλο, οι συγκεντρωθέντες ήταν πολλοί, διότι τις δυνάμεις του κ. Τσίπρα, συνέδραμαν οι φασιστικές δυνάμεις της Χρυσής Αυγής (σε μια αγαστή σύμπραξη των άκρων) οπαδοί του Ηρακλή, φανατικοί των παραθρησκευτικών οργανώσεων και ορισμένοι απλοί πολίτες που διαμαρτύρονταν, δικαιολογημένα, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Αυτά στη Θεσσαλονίκη. Στο Βόλο συνέπραξαν οι οπαδοί του υποβιβασθέντος Ολυμπιακού Βόλου και ακροδεξιά στοιχεία. Όσο για την Καλαμάτα, θα ξέρει, μάλλον, περισσότερα ο Αντώνης Σαμαράς.
Είναι γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας, από τα μαθητικά του χρόνια, είχε το προσωνύμιο «μπαχαλάκιας», όχι τυχαία. Ήταν ο άνθρωπος που ωθούσε στα άκρα τους συμμαθητές του και πρωτοστατούσε σε όλες τις ακραίες μορφές κινητοποίησης που περιελάμβαναν και καταστροφές σε σχολικά κτίρια, την επισκευή των οποίων καλούμασταν να πληρώσουμε όλοι οι υπόλοιποι. Αντί να ζητήσει από τον εργολάβο πατέρα του να αποκαταστήσει, δωρεάν, τις ζημιές.
Δυστυχώς για την Ελλάδα και την Αριστερά, ο Αλέκος Αλαβάνος, άργησε να καταλάβει ποιο είναι το ποιόν του ανθρώπου που επέλεξε για διάδοχό του στην ηγεσία του ΣΥΝ. Όταν το κατάλαβε έφυγε εκείνος. Αλλά η Ελλάδα, δεν μπορεί να φύγει από τον Τσίπρα. Πρέπει να βρει τρόπο να φύγει ο Τσίπρας από αυτή, πριν την πλήξει ανεπανόρθωτα. Γιατί η τακτική που ακολουθεί οδηγεί σε καταστροφικά μονοπάτια.
Γι αυτό και επιβάλλεται να ληφθεί μέριμνα ώστε να τα μηνύματα που εκπέμπουν ο Τσίπρας και τα διάφορα φασιστοειδή, να μην έχουν απήχηση στην κοινή γνώμη. Για να αποδυναμωθούν και οι κοινές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν. Και δεν χρειάζεται καμία προσυνεννόηση για να κάνουν τέτοιες συγκεντρώσεις. Αρκεί μια ανακοίνωση από τον έναν, για να σπεύσει και ο άλλος για να την στηρίξει. Μαζί με ότι περιθωριακό κινείται στη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα