Ωρα Ευθύνης

Του Χάρη Κοντοκόλια

Τώρα στα δύσκολα, όπως και στο βρώμικο 89 της ΝΔ ,του Συνασπισμού (νύν ΣΥΡΙΖΑ) και του Κουβέλη (τότε υπουργού Δικαιοσύνης, που παρέπεμψε τον ηγέτη μας Ανδρέα Παπανδρέου) στεκόμαστε δίπλα στην Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ.
Δεν αλληθωρίζουμε προς ευκαιριακά σχήματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Κοινωνική Συμφωνία κλπ),
που εξυπηρετούν προσωπικές ηγετικές φιλοδοξίες και στηρίζονται στην απογοήτευση και τον θυμό της κοινωνίας εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης που έτυχε να διαχειριστεί το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν...δραπέτευσαν από την εξουσία η ΝΔ και ο Κώστας Καραμανλής.
Δεν ανεχόμαστε τους λαϊκιστές της ακροδεξιάς (ΛΑΟΣ, Καμμένος, Χρυσή Αυγή), που ποντάρουν στην ανασφάλεια της αστικής τάξης εξ αιτίας των φαινομένων της βίας και της λαθρομετανάστευσης.
Δεν ανεχόμαστε τον κ. Τσίπρα να αντιγράφει τα συνθήματα του ΠΑΣΟΚ του 1980 και να παριστάνει το νέο Ανδρέα Παπανδρέου, για να προσελκύσει απογοητευμένους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ. Μα τι σχέση μπορεί να έχει ο Τσίπρας με τον Ανδρέα????
Δεν ανεχόμαστε τον κ. Κουβέλη που έχει μεταρέψει το κόμμα του σε χωματερή των "σκουπιδιών" που ξέβρασε το σώμα του ΠΑΣΟΚ.
Δεν ανεχόμαστε τον κ. Σαμαρά να μας συμπεριφέρεται ως δεκανίκι της δεξιάς, να μιλά υποτιμητικά για το ΠΑΣΟΚ, να σιωπά για τα κατορθώματα της δεξιάς (2004-2009) και να ζητά την παραπομπή του ηγέτη μας Γιώργου Παπανδρέου σε ειδικό δικαστήριο. Τον στέλνουμε στο διάβολο και απορρίπτουμε κάθε συνεργασία μαζί του.
Δεν στηρίζουμε κανένα ευκαιριακό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
Στηρίζουμε και ψηφίζουμε με πάθος το δικό μας ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ στο οποίο πιστέψαμε και πιστεύουμε. Το ΠΑΣΟΚ που πολεμάνε όλοι με πάθος γιατί ξέρουν πως είναι αυθεντικό λαϊκό κίνημα, που μπορεί να περνά μια κρίση, αλλά θα ξαναβρεί το δρόμο του.
Αυτό το ΠΑΣΟΚ ψηφίζουμε μαζικά.
Είναι η ώρα της δικής μας ευθύνης...!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα