«Ωρα Μηδέν» για την Ελλάδα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ

Συμφωνώ ότι ΣΗΜΕΡΑ «είμαστε στο σημείο μηδέν». Και από πλευράς «αριθμών» και από πλευράς «συστήματος». Επειδή εκλογές – που θέλουν ορισμένοι εκδότες και κάποιοι ακόμη - θα είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και μαθηματικά ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της Ελλάδας (ελπίζοντας ότι έτσι θα… διασωθούν οι ίδιοι, οι τράπεζες
τους και οι επιχειρήσεις τους) η αξιωση της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. για συμφωνία της Ν.Δ. στα αναγκαία διαρθρωτικά μέτρα που προτείνουν για να σωθεί η χώρα, είναι αναγκαία προϋπόθεση για να υπάρχει η Ελλάδα και αύριο.
Εάν ο Α.Σαμαράς – εκβιαζόμενος από το «ντόπιο σύστημα» που πνέει τα λοίσθια και ορισμένους ανεγκέφαλους κουφιοκεφαλάκηδες του παρελθόντος που τους δίνει χώρο συνομιλίας– επιλέξει να πυροβολήσει το κεφάλι της Ελλάδας, τι θα κερδίσει; Την εξουσία; Ποια εξουσία; Θα προκαλέσει εκλογές, που θα της χρεωθεί και θα πάρει - στη συνέχεια - έστω και ένα ευρώ από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ; Τον πρώτο που θα… κατασπαράξουν σαν ύαινες οι πάντες, θα είναι ο ο Α.Σαμαράς. Μόνο οι πιο φανατικοί και ορκισμένοι εχθροί του μπορεί να του εισηγούνται …εκλογές ή ΜΗ συναίνεση(επίσης θα πρέπει να σκεφθεί ο πρόεδρος της ΝΔ πόσο λάθος ήταν μέχρι σήμερα ΟΛΗ αυτή περίοδος της αντιπολίτευσης - για πολλούς και διάφορους λόγους).
Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο Α.Σαμαράς, πατριώτης που αγαπά την Ελλάδα και με στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ και θα ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ώστε η Ελλάδα να πάρει την 5η δόση και να προχωρήσει…και να συμβάλλει ΘΕΤΙΚΑ στην διόρθωση όσων θεωρεί «κακώς κείμενα»…
Δεν χρειάζεται να πω κι εγώ ΤΙ πληροφορίες έχω για τα οικονομικά, για το τι παίζεται αυτό το διάστημα κλπ ΣΗΜΑΣΙ Α έχει το ελληνικό έθνος, οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις – πλην της δήθεν «αριστεράς» - να πορευτούν συντεταγμένα σε μια πορεία ΑΝΑΤΑΣΗΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της Ελλάδας.
Άλλωστε ΟΛΑ θα έχουν παιχτεί και τελειώσει μέσα σε ένα μήνα…
Keywords
Τυχαία Θέματα