Πολιτικό πρόσωπο ο πρωθυπουργός

Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε "αργά απόψε ή και αύριο το πρωί". Απο ό,τι φαίνεται η Ν.Δ. καταλήγει σε δική της πρόταση για πρωθυπουργό, χωρίς συμμετοχή άλλων πολιτικών της σε κυβερνητικές θέσεις. Η πολιτική συμφωνία και υλοποίηση, θα εκφραστεί στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Αυτο σημαίνει - σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες - οτι ΔΕΝ θα είναι ο κ.Παπαδήμος
ή κάποιος άλλος "τεχνοκράτης".(Εντύπωση προκαλεί η απόλυτη βεβαιότητα του ΣΚΑΙ που με τρέϊλερ και έκτακτα μετέδωσε οτι νέος πρωθυπουργός θα είναι οριστικά ο Λ.Παπαδήμος - που...παρέσυρε και αρκετούς άλλους)
* Απο εκεί και μετά, θα γίνει η ορκωμοσία αύριο του νέου πρωθυπουργού με τα 4-5 νέα πρόσωπα - ολη η υπόλοιπη δομή της κυβέρνησης θα παραμείνει η ίδια και δεν χρειάζεται ορκωμοσία - και το απόγευμα σε μια και μόνο συνεδρίαση, ο νεος πρωθυπουργός θα εκφωνήσει το λόγο του για τις προγραμματικές δεσμεύσεις της νέας κυβέρνησης. Θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και απο μεθαύριο, όλα θα γυρίσουν στους...κανονικούς τους ρυθμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα