Πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον Πειραιά σε Πόλη - Πύλη της ναυτιλίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών και τα νησιά μας σε τουριστικό πόλο έλξης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΠE-ΜΠΕ και στην ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ενδεικτικά ανέφερε:
… για τις πρυτανικές αρχές και τις εκλογές στα ΑΕΙ
Απηύθυνα έκκληση σε όλους για στάση ευθύνης σχετικά με την εφαρμογή του Νόμου με
την εκλογή νέων διοικήσεων και την αποτροπή των φαινομένων βίας. Τους τελευταίους μήνες επιλύθηκαν όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που έθεσαν οι πρυτανικές αρχές όπως το θέμα των Εστιών, οι Προϋπολογισμοί των Ιδρυμάτων, οι εξελίξεις, οι προκηρύξεις μελών ΔΕΠ.
Πρέπει η Πανεπιστημιακή κοινότητα να συνειδητοποιήσει ότι είναι η ώρα των δικών της πράξεων που θα διασφαλίζουν την ομαλότητα και τη νομιμότητα.

…για τις δηλώσεις Καμίνη για τα Πανεπιστήμια ότι είναι «άνδρο παρανομίας»
Η απόδοση ευθυνών ένθεν κακείθεν και οι ισοπεδωτικοί χαρακτηρισμοί δεν οδηγούν σε επίλυση του προβλήματος της εγκληματικότητας και της εγκατάλειψης της Αθήνας. Ας σταματήσει η στοχοποίηση των Πανεπιστημίων από μέσα και από έξω.

…για τον αριθμό εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Ο αριθμός των εισακτέων που σύντομα θα ανακοινωθεί δεν είναι μια απλή διοικητική απόφαση γιατί μπορεί να αφορά στην αναβάθμιση του διδακτικού έργου των ιδρυμάτων αλλά πρωτίστως ενδιαφέρει την ελληνική οικογένεια, την ελληνική κοινωνία.

…για το βιβλίο της Ιστορίας του καθηγητή Κολιόπουλου
Στη σχολική χρονιά 2012-2013 θα είναι το βιβλίο ιστορίας για όλα τα ελληνόπουλα.

…για τις εσωκομματικές ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο
Ο κ. Βενιζέλος είναι η φυσική συνέχεια του κ. Παπανδρέου. Είναι μοναδικός και μοναχικός υποψήφιος στη κούρσα της διαδοχής ενός ΠΑΣΟΚ υπό κατάρρευση.
Το μόνο που εύχομαι σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο είναι τόσο στην προεκλογική περίοδο όσο και στην αντιπολίτευση στη συνέχεια να επιδείξει υπεύθυνη στάση, διαφοροποιούμενος τουλάχιστον σε αυτό από τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

…για την αυτοδυναμία και τις εκλογές
Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Προτάσσει ιδέες, πρόγραμμα και ανθρώπους για να τα υλοποιήσουν. Στοχεύει στην ανοικοδόμηση της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας. Το μόνο που επιδιώκει είναι μια πλατιά κοινωνική και εθνική συμμαχία που θα δώσει μια ισχυρή κυβέρνηση για μια ισχυρή Ελλάδα. Και ισχυρή κυβέρνηση σημαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

…για τους διαγραφέντες και την πιθανή επιστροφή τους
Ο Αντώνης Σαμαράς αθροίζει δυνάμεις. Στην πορεία προς τις εκλογές και πρωτίστως στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της χώρας όλοι όσοι μπορούν και θέλουν να συμβάλλουν θετικά και αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου έχουν θέση και ρόλο. Αρκεί το εμείς να προηγείται του εγώ. Άλλωστε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία οριοθέτησε με απόλυτη σαφήνεια το πλαίσιο και τους όρους ενδεχόμενης επιστροφής των διαγραφέντων.

…για την κυβέρνηση Παπαδήμου
Η κυβέρνηση Παπαδήμου ο
Keywords
Τυχαία Θέματα