Σε εξέλιξη η σύσκεψη των αρχηγών

Τελείωσε, νωρίς το απόγευμα η συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της τρόικας από τις δυο το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ενώ ξεκίνησε - και είναι σε εξέλιξη - η πολύ σημαντική για το μέλλον της χώρας σύσκεψή του με τους Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Γιώργο Καρατζαφέρη.
Στο
Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται ακόμη ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος και ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης - για να δώσουν ό,τι εξηγήσεις τους ζητηθούν για "τεχνικά θέματα". Ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο συνάντησης του Λουκά Παπαδήμου με τους κυρίους Τσάρλς Νταλάρα και Γιόζεφ Άκερμαν για το θέμα του PSI.
Προσπάθεια διάσωσης 13ου-14ου μισθού

Σε «πόλεµο» για τη διάσωση του 13ου και του 14ου µισθού εξελίχθηκαν οι διαπραγµατεύσεις της κυβέρνησης µε την τρόικα προκειµένου να επέλθει συµφωνία για το νέο µνηµόνιο που είναι προαπαιτούµενο για το δάνειο-«µαµούθ» που µπορεί να φθάσει τα 170 δισ. ευρώ.

Υπό την απειλή της χρεοκοπίας οι πολιτικοί αρχηγοί καλούνται από τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήµο να εγκρίνουν έναν επώδυνο συµβιβασµό, αναγκαίο για τη διάσωση της ελληνικής οικονοµίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα