Στη δικαιοσύνη ο Στρος Καν για τη φωτογραφία με την Porsche

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ!
Ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν εξέφρασε την πρόθεσή του να προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον της εφημερίδας France-Soir και μιας δημοσιογράφου της "μετά από την δημοσίευση ψευδών πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο ζωής του", δήλωσε σήμερα ένας από τους δικηγόρους του.

"Λόγω της θέσης του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,
ο Ντομινίκ Στρος Καν δεν μπόρεσε να απαντήσει ο ίδιος στις επιθέσεις των οποίων είναι αντικείμενο" ανέφεραν σε ανακοίνωσή του οι δικηγόροι.

"Ο Ντομινίκ Στρος Καν έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση τις διαδικασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς που υφίσταται από την εκστρατεία των μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχουν σκοπό να τον βλάψουν" πρόσθεσαν.

Η διαμάχη ξέσπασε μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας του Ντομινίκ Στρος Καν που τον έδειχνε να επιβιβάζεται σε μία Porsche για την οποία ο ίδιος αργότερα υποστήριξε ότι δεν ήταν δική του αλλά ενός φίλου του.

Ο ράφτης των Αμερικανών προέδρων επιβεβαιώνει ότι έραβε τα κοστούμια του
Ο ράφτης των Αμερικανών προέδρων από τη δεκαετία του 1960, ο πασίγνωστος στην Ουάσινγκτον Γαλλοαμερικανός Ζορζ ντε Παρί, υποστήριξε σήμερα ότι έχει ράψει κατά παραγγελία κοστούμια τόσο για το γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, όσο και για τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο 77χρονος Ζορζ ντε Παρί είπε ότι έχει ράψει κοστούμια για τον Στρος-Καν, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό τους.

Η πληροφορία αυτή είχε γραφεί την Πέμπτη από τη γαλλική εφημερίδα France-Soir αλλά σήμερα οι δικηγόροι του Στρος-Καν στο Παρίσι την διέψευσαν, προσθέτοντας ότι προτίθενται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας και μιας δημοσιογράφου "μετά τη δημοσίευση ψευδών πληροφοριών για τον τρόπο ζωής του".

Ο Ζορζ ντε Παρί πάντως υποστηρίζει ότι ο Στρος-Καν επιλέγει υφάσματα σε "σοβαρά" χρώματα, όπως μπλε και σκούρο γκρι. "Το στυλ του είναι κλασικό μοντέρνο", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί πήγε στο ατελιέ του διάσημου ράφτη κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον για να ράψει μερικά κοστούμια.

Ο Ζορζ ντε Παρί αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσο κοστίζει κάθε κοστούμι που ράβει. Το 2002 όμως είχε πει, και πάλι στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι ζητούσε περίπου 3.000 δολάρια για το καθένα.
Keywords
Τυχαία Θέματα