Στην ανάγκη να διορίσουμε αρμοστή της Ε.Ε. να κυβερνήσει την Ελλάδα!

Φ.Κάουντερ: «Αν χρειαστεί να κυβερνήσει Αρμοστής από την Ε.Ε την Ελλάδα»

«Η Ελλάδα αποτελεί τεράστιο πρόβλημα» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της Μέρκελ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Γερμανίας απείλησε με τη διακοπή της χρηματοδότησης της Ελλάδας εξαιτίας των καθυστερήσεων της Αθήνας
στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
«Πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε: Λεφτά θα υπάρξουν μόνο εάν κυβερνηθεί στιβαρά η χώρα - στην ανάγκη μέχρι και από Αρμοστή που θα διοριστεί από την ΕΕ ή από τις ευρωπαϊκές χώρες», είπε ο Βόλκερ Κάουντερ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), στην ιστοσελίδα Spiegel Online.

«Μόνο πολύ λίγα πράγματα έχουν βελτιωθεί ουσιωδώς» στην Ελλάδα, παρά τα πακέτα βοήθειας της ΕΕ και του ΔΝΤ, δήλωσε ο Κάουντερ. «H Eλλάδα είναι τεράστιο πρόβλημα», πρόσθεσε. Να τεθεί η χώρα υπό κηδεμονία θα ήταν σκληρό μέτρο, παραδέχτηκε. «Αλλά ίσως και οι ίδιοι οι Έλληνες να συμφιλιώνονταν τελικά με την ιδέα -- δεν γίνεται μόνο να πληρώνουμε χωρίς να αλλάζει τίποτα».

Ο Κάουντερ εμφανίστηκε ανοικτός και στην ιδέα να σταλούν στην Ελλάδα Γερμανοί δημόσιοι υπάλληλοι ως σύμβουλοι για την ανόρθωση της χώρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα