Θα πληρώσει και τις ζημιές των φανατικών της...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ 0-3 ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ...

Το ποσό των 4.745 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τις ζημιές που έκαναν οι οπαδοί της στο ματς της 29ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.
Ολοκληρώθηκε η καταγραφή
των ζημιών που υπέστη το Ολυμπιακό Στάδιο από τους βανδαλισμούς των οπαδών της Ένωσης στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, που στοίχισε-πρωτόδικα-τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League.
Ο λογαρισμός των 4.745 ευρώ έφτασε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και μπορεί το ποσό να μην είναι μεγάλο, ωστόσο, με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν η διοίκηση έχει έναν επιπρόσθετο «πονοκέφαλο».
Οι ζημιές που έγιναν ήταν: 21 σπασμένα καθίσματα (αντικαταστάθηκαν ήδη), 30 μαρμάρινες πλάκες, μια μεγάλη τζαμαρία στον χώρο των επισήμων, τέσσερα πλέξι γκλας που χρησιμοποιούνται για τον διαχωρισμό των θυρών, επτά πυροσβεστήρες (τρεις φορητούς και τέσσερις φωλιές), μια σπασμένη πόρτα στο δωμάτιο των διαιτητών, η τέντα που καλύπτει τη φυσούνα και οκτώ καθίσματα από τους πάγκους των δύο ομάδων.
Οι μεγαλύτερες καταστροφές. βέβαια, εντοπίζονται στο περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου συγκρούστηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Μεταξύ άλλων, αποκολλήθηκαν 50 σχάρες ομβρίων υδάτων, που χρησιμοποίησαν οι ταραξίες για να τεμαχίσουν τις πλάκες και να εκσφενδονίσουν τα κομμάτια προς τους αστυνομικούς.
Για τις φθορές εκτός γηπέδου δεν φέρει ευθύνη η ΑΕΚ, ωστόσο, η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα διεκδικήσει αποζημίωση μέσω της δικαστικής οδού.
Keywords
Τυχαία Θέματα