«Θερίζουν» οι ληστείες

Στόχος ένοπλων ληστών, για δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες, έγινε χρηματαποστολή έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα.
Μόλις έφθασε το αυτοκίνητο της χρηματαποστολής έξω από υποκατάστημα της Alpha Bank στην οδό Ακρωτηρίου, οι δράστες απείλησαν με όπλα τους υπαλλήλους και στη συνέχεια σπάζοντας με βαριοπούλα το ειδικό κουτί, αφαίρεσαν τα χρήματα. Οι ληστές διέφυγαν με μηχανή.
Υπενθυμίζεται
ότι πριν από δύο εβδομάδες πάλι, άγνωστοι λήστεψαν με τον ίδιο τρόπο χρηματαποστολή έξω από υποκατάστημα της Εμπορικής τράπεζας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, παίρνοντας περίπου 100.000 ευρώ.

Ενοπλες ληστείες σημειώθηκαν και σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στον Πειραιά, και το Περιστέρι.

Στην πρώτη περίπτωση, στο υποκατάστημα της οδού Αγ.Ελευθερίου 85, ο δράστης με την απειλή όπλου απέσπασε απο τον ταμία άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε πεζός. Στο Περιστέρι, ο δράστης αφαίρεσε τα χρήματα αφού έσπασε με βαριοπούλα τη τζαμαρία του ταχυδρομείου, για να διαφύγει στη συνέχεια με συνεργό του που τον περίμενε απ'έξω.

Τέλος, στις 4.00 τα ξημερώματα, στο Νέο Κόσμο, άγνωστοι πέταξαν αμυντική χειροβομβίδα έξω από το κατάστημα της Eurobank [EFGr.AT] , στην οδό Καλλιρόης 19. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην τζαμαρία της τράπεζας. Για το περιστατικό γίνεται προανάκριση από την ασφάλεια Αττικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα