Βροντερό "παρόν" στην ομιλία της Αννας Διαμαντοπούλου

Σε μια απο τις εντυπωσιακότερες σε προσέλευση κόσμου συγκεντρώσεις η Αννα Διαμαντοπούλου (που είναι υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας) στην κεντρική πολιτική της ομιλία (που προλόγισε η Πέμυ Ζούνη) έδωσε το σύνθημα για "την Ελλάδα που παραγει" και εξήγησε πειστικά το διακύβευμα των εκλογών, χωρίς μισόλογα. Ανάμεσα στο πολύ μεγάλο ακροατήριο της είδαμε και εξαιρετικά σημαντικά κομματικά στελέχη.

Στην διάρκεια της ομιλίας της, η Άννα Διαμαντοπούλου υπογράμμισε
ότι στις «εκλογές η ψήφος έχει τρία χαρακτηριστικά που πρέπει να σταθμιστούν: τις θετικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν αυτά τα χρόνια, τα λάθη που έγιναν, όπως η καθυστέρηση στην αντίληψη της κρίσης και το τρίτο η προοπτική για το αύριο».

«Σε αυτό το σημείο απαντήσεις δίνει το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος» σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Τέλος, υπογράμμισε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ξανά ένα μοντέλο που παράγει. «Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που παράγει!» είπε χαρακτηριστικά.
Το i-R θα δώσει αργότερα την ομιλία της Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας,γιατί αξίζει να την διαβάσετε ή να την ακούσετε σε βίντεο.
Keywords
Τυχαία Θέματα