1ο Συνέδριο InfoCom Security

16:15 4/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Το 1ο Συνέδριο Ασφάλειας «InfoCom Security» (www.infocomsecurity.gr) θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τρίτη 5 Απριλίου 2011.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τις εταιρίες: Smart Press, που εκδίδει το περιοδικό Infocom και Press Line, που εκδίδει το περιοδικό IT Security Professional.

Είναι
γεγονός, ότι στην εποχή μας η πληροφορία αποτελεί ίσως το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο για τις περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η άποψη αυτή δεν ακούγεται καθόλου υπερβολική, αν αναλογιστούμε τους κινδύνους που παραμονεύουν σε περίπτωση διαρροής κρίσιμων δεδομένων, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης, αλλά και για την ίδια τη βιωσιμότητά της.

Παράλληλα, οι τεχνολογικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα των υποδομών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών έχουν διευρύνει σε σημαντικό βαθμό τις επιλογές διακίνησης, αλλά και αποθήκευσης των δεδομένων, κάτι που ενισχύει μεν την παραγωγικότητα, αλλά παράλληλα καθιστά τις πληροφορίες περισσότερο ευάλωτες σε κινδύνους.

Για όλους αυτούς τους λόγους η ασφάλεια των πληροφοριών στις μέρες μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για όσους διαχειρίζονται τις υποδομές Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Το 1ο Συνέδριο Infocom Security, έχει ως στόχο να αναδείξει τις προκλήσεις και να παρουσιάσει τις λύσεις για την ασφάλεια των πληροφοριών, αναλύοντας κρίσιμες πτυχές του ζητήματος. Παράλληλα θα αναδείξει το θεσμικό, κανονιστικό και νομικό πλαίσιο που διέπει την αγορά και θα διερευνήσει τις μελλοντικές τεχνολογίες που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Στο Συνέδριο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στελέχη της Πληροφορικής (CTOs, CIOs, IT Managers, IT Administrators, IT Security Managers, IT Auditors κλπ) από μεγάλες εταιρείες του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που καλύπτουν το σύνολο της αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρονται οι τομείς: Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Βιομηχανικές Μονάδες, Εμπορικές Επιχειρήσεις, Ναυτιλιακές Εταιρείες, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Logistics, Αλυσίδες Εστίασης, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Δημόσιοι Οργανισμοί, Πρεσβείες κλπ).

ΠΗΓΗ: greekinnovation.blogspot.com




Keywords
Τυχαία Θέματα