2nd Governance Risk and Compliance Conference:Ένα χρήσιμο και πλουραλιστικό συνέδριο που αφορά όλους

04:30 22/1/2016 - Πηγή: PC Nea
Με σκοπό να συμβάλει στην ανατροπή μιας αναχρονιστικής αντίληψης ότι η διαχείριση κινδύνων αφορά κυρίως σε τράπεζες, ρυθμισμένα περιβάλλοντα, μεγάλες εταιρείες και μόνο συγκεκριμένες διευθύνσεις και τμήματα, πραγματοποιείται το 2nd Governance Risk & Compliance Conference στις 29 Ιανουαρίου 2016 στο Αμφιθέατρο Μαρούσι Plaza, πλαισιωμένο για πρώτη φορά από 4 pre-conference Expert Sessions
στις 28/1 στην ΟΤΕ Academy.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το περιοδικό netweek της Boussias Communications και η
Fidel & Fortis-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

5 Κεντρικοί Ομιλητές από το εξωτερικό και την Ελλάδα και 14 Expert Ομιλητές και Πάνελιστ από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα συνθέτουν το πλουραλιστικό και πλούσιο περιεχόμενο του φετινού συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, η διήμερη αυτή εκδήλωση θα παρουσιάσει:
-τι σημαίνει διευρυμένη επιχείρηση και ποιες οι πιθανές πηγές κινδύνων για αυτήν
-πώς μπορούμε να γίνουμε πιο διεισδυτικοί στην αναγνώριση και αξιολόγηση
άσχετων μεταξύ τους κινδύνων που μπορεί να έχουν καταλυτικές συνέπειες στον οργανισμό
-τον αποτελεσματικότερο τρόπο οικειοθελούς δέσμευσης διοίκησης και εργαζομένων
-τον τρόπο, με τον οποίο άνθρωποι με διαφορετικές αντιλήψεις και κουλτούρες μπορούν να συνεργασθούν αρμονικά μεταξύ τους σε θέματα risk management
Επιπλέον, θα παρουσιάσει καλές πρακτικές από το Industry για το πώς κάθε επιχείρηση μπορεί να αναπτύξει αυτή την ευφυΐα σε όλο το εύρος του οικοσυστήματός της. Τέλος, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα τεστ προσωπικότητας που μετράει τις ατομικές αξίες σε σχέση με τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Τα συνολικά ευρήματα θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου.
Σημειώνεται ότι, το πρώτο αντίστοιχο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο, άφησε το στίγμα του στην αγορά ως το πρώτο συνέδριο που ανέπτυξε το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης κινδύνων σε όλο το εύρος της επιχείρησης.
Με το δεύτερο αυτό συνέδριο στόχος των διοργανωτών είναι να καταδείξουν ότι σε ένα διευρυμένο και μη ελεγχόμενο περιβάλλον, γεμάτο με διαφορετικούς τύπους κινδύνων, όλοι πρέπει να βρουν τρόπο να ενισχύσουν τη λεγόμενη «ευφυΐα κινδύνου» στις επιχειρήσεις και διευθύνσεις τους.
Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα των εξής φορέων:
• Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης ΕΣΕΔ)
• Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ)
• Supply Chain Institute και
• Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής – ISACA Athens Chapter

Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι εξής εταιρίες : AIG, COSMOTE, ΕΥ, ΜΑΖΑRS
Keywords
Τυχαία Θέματα