3D smartphone από την Amazon

10:11 14/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Όπως αναφέρει η WSJ σε δημοσίευμά της, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, το πρώτο 3D smartphone της Amazon αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιούνιο και να κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο.

Το πρώτο smartphone της Amazon θα είναι μία καινοτόμα για την αγορά πρόταση με μία οθόνη που θα μπορεί να απεικονίσει τρισδιάστατες ολογραφικές εικόνες τις οποίες ο χρήστης θα βλέπει χωρίς ειδικά γυαλιά. Συγκεκριμένα, θα αξιοποιούνται οι δυνατότητες
μίας τεχνολογίας παρακολούθησης του αμφιβληστροειδούς του χρήστη, με τη βοήθεια τεσσάρων καμερών στο εμπρόσθιο μέρος του smartphone, όπως αναφέρεται σε πολλά σχετικά reports.

Η συσκευή θα ενσωματώνει ένα ειδικό user interface που θα αντιλαμβάνεται πότε ένας χρήστης κοιτάει την οθόνη της και θα εμφανίζει αντικείμενα σ' αυτήν, προσφέροντας μία μοναδική 3D εμπειρία χωρίς γυαλιά. Όσοι έχουν δει τις σχετικές επιδείξεις της εταιρείας ισχυρίζονται ότι το αποτέλεσμα που προκύπτει μοιάζει με κάτι σαν ολόγραμμα, το οποίο πραγματικά είναι εντυπωσιακό στα μάτια του παρατηρητή.
Keywords
Τυχαία Θέματα