3ο Ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

22:39 18/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Το Ελληνο-Αµερικανικό Εµπορικό Επιµελητήριο σε συνεργασία µε την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας και την Αµερικανική Γεωργική Σχολή, διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας. Το Συνέδριο που αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων προηγούµενων τα οποία διεξήχθησαν µε ιδιαίτερη επιτυχία και πλέον αποτελεί σηµαντικό θεσµό για τα οικονοµικά δρώµενα της Βορείου Ελλάδος, θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αµερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Το Ελληνο-Αµερικανικό Εµπορικό Επιµελητήριο
αποδεικνύει το έµπρακτο ενδιαφέρον του για τις προκλήσεις που αντιµετωπίζει ο αγρότης-επιχειρηµατίας συνεχίζοντας αυτήν την στοχευµένη, συνοπτική και εµπεριστατωµένη παρεµβατική εκδήλωση.

Το φετινό Συνέδριο εστιάζει σε θέµατα και προκλήσεις που αντιµετωπίζουν οι παραγωγοί κλασσικών καλλιεργειών όπως οι αροτραίες και οι δενδροκαλλιέργειες, σε case studies σχετικών µεταποιητικών µονάδων, στα κανάλια διανοµής και τις τάσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, καθώς και στον κρίσιµο ρόλο της τεχνικής και οικονοµικής στήριξης της παραγωγής.

Διακεκριµένοι επιχειρηµατίες, επιστήµονες, εκπρόσωποι του πρωτογενούς τοµέα, καθώς και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων, έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τις θέσεις τους.

Στο φετινό Συνέδριο, όπως και στα προηγούµενα, αναµένεται να συµµετάσχει σηµαντικός αριθµός επιχειρηµατιών, εκπροσώπων του αγροδιατροφικού τοµέα, της πρωτογενούς παραγωγής και της µεταποίησης, του κλάδου των δικτύων διανοµής, καθώς και επιστήµονες.
Keywords
Τυχαία Θέματα