7ο Διεθνές Συνέδριο ΕΕΤΤ

02:17 1/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Ψηφιακής Οικονομίας συντελεί στην ανταγωνιστικότητα και στην οικονομική ανάκαμψη.
Οι επενδύσεις σε ευρυζωνικές υποδομές υψηλών ταχυτήτων είναι ζωτικές για την έξοδο από την κρίση.

Σταθερά και κινητά δίκτυα επόμενης γενιάς επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.
Το διαδίκτυο των πραγμάτων και οι διασυνδεδεμένες "έξυπνες" συσκευές ανατρέπουν τα παραδοσιακά μοντέλα επικοινωνίας και διανομής περιεχομένου.

Στο νέο επικοινωνιακό οικοσύστημα, νέοι ορίζοντες ανοίγονται για την αξιοποίηση της εφευρετικότητας,
της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικής καινοτομίας σε μια παγκοσμιοποημένη αγορά. Κατάλληλες πολιτικές και επιχειρηματικές κινήσεις μπορούν να επιφέρουν τη βελτίωση της παραγωγικότητας και την τόνωση της απασχόλησης διασφαλίζοντας τη συμμετοχή όλων στην Κοινωνία της Γνώσης.

Σε πείσμα της αρνητικής συγκυρίας και με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, το φετινό 7ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ, με θέμα τις «Ψηφιακές επενδύσεις για την ανταγωνιστικότητα και την ανάκαμψη», επιδιώκει ακριβώς να αναδείξει τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών επικοινωνιών ως αναπτυξιακού εργαλείου.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι επενδυτικών φορέων, διευθυντικά στελέχη παρόχων δικτύων και υπηρεσιών, εκπρόσωποι Ρυθμιστικών Αρχών και χρηστών θα ανταλλάξουν απόψεις για την αξιοποίηση των ευρυζωνικών υποδομών προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα