Computex: o πρώτος SSD με SandForce controller από την Kingston

13:45 2/6/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Kingston ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Sandforce έχοντας ως στόχο να κυκλοφορήσει την πρώτη σειρά δίσκων SSD SATA 6GB/s που απευθύνονται σε ενθουσιώδεις χρήστες, gamers και χρήστες με υψηλές απαιτήσεις.
Ο HyperX SSD της Kingston
χρησιμοποιεί τον τελευταίο και πιο αξιόπιστο controller της SandForce ενώ διατίθεται σε Kit αναβάθμισης για εύκολη εγκατάσταση και σύνθεση ενός PC με μοτίβο την τεχνολογία HyperΧ.

Οι HyperX SSD χρησιμοποιούν controllers SF-2281 της SandForce με SATA Rev 3.0 (6GΒ/s) και διατίθενται σε χωρητικότητα 120GB και 240GΒ. Είναι εξαιρετικά γρήγοροι, με ταχύτητα εγγραφής στα 525MB/sec και ανάγνωσης 480MB/sec, IOPS 40.000/60.000 (240GB) ενώ χρησιμοποιούν την τεχνολογία SandForce DuraClass που τους δίνει τη μεγαλύτερη αντοχή στην κατηγορία τους.

Οι ενθουσιώδεις χρήστες αναγνωρίζουν εδώ και καιρό το brand Kingston HyperX ως τον ηγέτη στη κατηγορία των μνημών υψηλών επιδόσεων. Ο HyperX SSD συνεχίζει την παράδοση της Kingston στην καινοτομία και την παροχή υψηλών επιδόσεων με το συνδυασμό του τελευταίου controller της SandForce Intel 25nm compute NAND (P/E 5K), παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την αντοχή και την απόδοση που χρειάζονται και οι πιο απαιτητικοί χρήστες.

«Στην Kingston είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία του XyperX SSD. Ο controller της SandForce μας επιτρέπει να παρέχουμε την υψηλή απόδοση που απαιτούν οι gamers και οι ενθουσιώδεις χρήστες», σχολίασε ο Ariel Perez, SSD business manager της Kingston.

«Για την ενσωμάτωση ενός ποιοτικού controller και ενός firmware σε συνδυασμό με τις εκτενείς δοκιμές χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο, ωστόσο άξιζε η αναμονή. Συνδυάζοντας τον πιο σύγχρονο controller της SandForce με το Intel 25nm compute NAND (P/E 5K), φτιάξαμε ένα δίσκο SSD που πραγματικά εκπληρώνει όλες τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών.»

ΠΗΓΗ: Δελτίo Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα