ERGOLOGIC LS Retail Gold Partner 2017

07:54 25/3/2017 - Πηγή: PC Nea
Η ERGOLOGIC, λόγω των μεγάλων επιδόσεων της στις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των εταιρειών που χρησιμοποιούν λύσεις της LS Retail, αναγνωρίστηκε ως LS Retail Gold Partner για το 2017, κερδίζοντας σημαντική θέση στο δίκτυο συνεργατών του οίκου.

Ο Magnus Norddahl, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της LS Retail, τονίζει χαρακτηριστικά ότι: «Οι Gold συνεργάτες της LS Retail,
αποτελούν ζωτικό μέρος του δικτύου των συνεργατών μας. Οι απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλές και αυτή η επιβράβευση είναι μια απόδειξη για την αξία που αυτοί φέρουν στο τραπέζι. Οι συνεργάτες στην κατηγορία Gold, έχουν επιδείξει μεγάλη δέσμευση στην συνεργασία τους με την LS Retail και οι επιδόσεις τους αποτελούν θεμελιώδη παράγοντα της επιτυχίας μας.
Η LS Retail, είναι στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσει και να τιμήσει την εταιρεία ERGOLOGIC SA, για τα εξαιρετικά επιτεύγματά της το τελευταίο διάστημα".

Η Ergologic ΑΕ, με παρουσία σε περισσότερες από 15 χώρες του εξωτερικού, υλοποιεί και υποστηρίζει για λογαριασμό των πελατών της, τις κατάλληλες για κάθε περίπτωση Εφαρμογές Πληροφορικής. Διαθέτει τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σε λύσεις που αφορούν την Διαχείριση Επιχειρησιακών Συστημάτων, όπως: ERP, CRM, Retail, BI/MIS, B2B, B2C, Content Management, Work Flow, Digital & Mobile Apps, Payroll και HRM.

Η LS Retail, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παρόχους σε Διεθνές επίπεδο με Αll-in-one λύσεις λογισμικού για την Διαχείριση επιχειρήσεων Λιανικής & Φιλοξενίας, που απευθύνονται σε εταιρείες όλων των μεγεθών. Για διάστημα μεγαλύτερο από 20 έτη, η LS Retail αναπτύσσει Κάθετες, Ολοκληρωμένες λύσεις για τον κλάδο της Λιανικής, οι οποίες χρησιμοποιούνται σήμερα από καταστήματα σε 130 χώρες. Η υποστήριξη υπερβαίνει τους 260 πιστοποιημένους συνεργάτες Microsoft & LS Retail, σε περισσότερες από 75 χώρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα