"Eντατικό μάθημα" για startups στο Public Συντάγματος!

07:50 28/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Τα Public (http://www.public.gr) και η Lenovo σε συνεργασία με το EMEA.gr (http://www.emea.gr) συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών σεμιναρίων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες και σε προσκαλούν στην τέταρτη εκδήλωση την 1η Απριλίου στον χώρο εκδηλώσεων του Public
Συντάγματος!

Την Τρίτη 1η Απριλίου, στις 19.00, ο Νίκος Πορφύρης, Αναπληρωτής Επιτελικός Διευθυντής του Ομίλου ΕΧΑΕ – ΧΑ, θα παρουσιάσει πώς το Χρηματιστήριο Αθηνών επιχειρεί να προσεγγίσει τη δυσκολία χρηματοδότησης που αντιμετωπίζουν startup εταιρείες – αλλά και ευρύτερα μικρομεσαίες επιχειρήσεις – μέσω της ΕΝ.Α ΣΤΕΠ και των listed funds.

Συγκεκριμένα, ο Ν. Πορφύρης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τον νέο σχεδιασμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διάσπαση της Εναλλακτικής Αγοράς σε δύο νέες κατηγορίες, την ΕΝ.Α ΣΤΕΠ και την ΕΝ.Α ΣΤΕΠ plus, οι οποίες θα επιτρέψουν σε startup και σε εταιρείες στο στάδιο της ανάπτυξης να εισαχθούν στο ΧΑ και να αντλήσουν κεφάλαια.

Ταυτόχρονα, ο Ν. Πορφύρης θα παρουσιάσει το θεσμικό περιβάλλον που έχει ολοκληρωθεί για τη δημιουργία εισηγμένων επενδυτικών κεφαλαίων, με βάση τις τέσσερις υφιστάμενες μορφές επενδυτικών κεφαλαίων κλειστού τύπου.

Ραντεβού την Τρίτη, 1η Απριλίου 2014 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος σε μία εξειδικευμένη παρουσίαση για την ανάπτυξη του ελληνικού startup οικοσυστήματος!

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής τώρα: http://blog.public.gr/event/startup-crash-course-tropi-chrimatodotisis-meso-tou-chrimatistiriou/
Keywords
Τυχαία Θέματα