Eπέλαση της Samsung στη CES 2012

03:46 20/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Samsung Electronics παρουσίασε το όραμά της για το μέλλον του κλάδου των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στη CES (Consumer Electronics Show) 2012, αποκαλύπτοντας ένα νέο κόσμο «διαδικτυακής» πραγματικότητας, που απαρτίζεται από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, καθώς και το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της.
Ξεπερνώντας τα υπάρχοντα εμπόδια ανάμεσα στις συσκευές και το περιεχόμενο, η Samsung προσφέρει προϊόντα για μια πιο έξυπνη,
απλή και «διαδικτυακή» ζωή στους καταναλωτές. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Samsung - Central Hall στη CES, που πραγματοποιήθηκε στις 10-13 Ιανουαρίου 2012 στο Las Vegas Convention Center, Las Vegas στις Η.Π.Α.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας, απόλυτο περιεχόμενο
Για το 2012, η Samsung θα προχωρήσει ένα βήμα μπροστά την οικιακή ψυχαγωγία και εμπλουτίζει τις επιλογές περιεχομένου στις Smart TVs, παρουσιάζοντας την πρώτη Super OLED τηλεόρασή της, τη UNES8000.

Η Samsung με την πολυαναμενόμενη 55 ιντσών Samsung Super OLED TV ως επάξια νικήτρια του βραβείου "Best of Innovations 2012" από τη CES, αξιοποίησε τη μακρόχρονη ιστορία και τεχνογνωσία της γύρω από την ανάπτυξη της τεχνολογίας OLED, ώστε να τη μεταφέρει σε τηλεοράσεις μεγάλων διαστάσεων.

Η ιδιόκτητη τεχνολογία Super OLED της Samsung ενσωματώνει την απόλυτη ζωντάνια, την ταχύτητα και τη λεπτότητα, με τη ρεαλιστική απόδοση εικόνας, ενισχυμένη χρωματική ακρίβεια και υψηλή ποιότητα εικόνας κατά την κίνηση, ακόμη και στις γρηγορότερες σκηνές. Επίσης, η Samsung στις Samsung Super OLED TVs ενσωμάτωσε πλήθος δυνατοτήτων, όπως η λειτουργία Smart Interaction, Samsung Apps, 3D τηλεοπτικό υλικό και δυνατότητες multitasking, παραδίδοντας την τηλεόραση του μέλλοντος στη CES.

Αντίστοιχα η νέα LED TV ES8000 επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές είχαν πρόσβαση, βίωναν και χρησιμοποιούσαν τις τηλεοράσεις τους μέχρι σήμερα προς όφελος της οικιακής τους ψυχαγωγίας. Το νέο μοντέλο τηλεόρασης LED διαθέτει ένα διπύρηνο επεξεργαστή, που επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται στο διαδίκτυο κατά τη χρήση ή τη λήψη πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του Samsung Apps, το πιο δημοφιλές κατάστημα ηλεκτρονικών εφαρμογών της αγοράς.

Το 2012, η Samsung έχει στόχο να συνεχίσει να ηγείται στην κατηγορία του Smart TV, βασισμένη σε τρεις φιλοσοφίες: την «Έξυπνη» Διαδραστικότητα, το «Έξυπνο» Περιεχόμενο και την «Έξυπνη» Αναβάθμιση, για «Μια πιο Έξυπνη Καθημερινότητα».

«Έξυπνη» Διαδραστικότητα – Οι χρήστες των νέων Smart TVs επικοινωνούν με τις τηλεοράσεις τους μέσω φωνητικών εντολών, αναγνώρισης προσώπου και ελέγχου κίνησης. Χάρη σε μια ενσωματωμένη HD κάμερα και ευαίσθητα μικρόφωνα, οι χρήστες μπορούν απλά λέγοντας: «Hi TV» να ενεργοποιήσουν τη φωνητική λειτουργία, «Αναζήτηση» να συνδεθούν online και να ψάξουν στο internet, ή με μια κίνηση του χεριού τους να αλλάξουν κανάλι.

«Έξυπνο» Περ
Keywords
Τυχαία Θέματα