Gamescom: η Sony συνδέει τα PlayStation

10:22 15/8/2012 - Πηγή: PC Nea
H Sony σκοπεύει να συνδέσει τις διάφορες εκδόσεις τού PlayStation μεταξύ τους. Με μια "Cross-Buy-Feature" θα μπορούν να εκτελεστούν τα παιχνίδια που αγοράζετε, όχι μόνο σε ένα, αλλά σε περισσότερες πλατφόρμες, όπως ανακοίνωσε η Sony στο πλαίσιο τής press conference, λίγο πριν την έναρξη τής έκθεσης Gamescom,
στην Κολωνία.
Έτσι, τα παιχνίδια που κατεβάζετε για το PlayStation 3 θα μπορείτε να τα παίξετε και στο φορητό PlayStation Vita, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Sony Computer Entertainment Europe, Jim Ryan. Επιπλέον, τα παιχνίδια θα διαθέτονται δωρεάν και στην πλατφόρμα Android.

Επίσης, το PlayStation Vita θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως controller για το PlayStation 3.

Φυσικά, η Sony παρουσίασε και νέα παιχνίδια. Στο "Playstation Allstars: Battle Royale" μονομαχούν ξακουστοί ήρωες από προηγούμενα παιχνίδια, δήλωσε ο Ryan. Στο "Tearaway" ο παίκτης καθοδηγεί ένα χάρτινο ήρωα σε ένα κόσμο που αποτελείται από πολύχρωμο χαρτί. Αυτό θυμίζει το παιχνίδι "Little Big Planet", το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία.

Η Gamescom ανοίγει σήμερα τις πόρτες της για το ειδικό κοινό. Αύριο, Πέμπτη 16 Αυγούστου, θα είναι ανοικτή σε όλους. Θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, ενώ αναμένονται να διαβούν τις πύλες της περίπου 275.000 επισκέπτες.

© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε το βίντεο από την press conference της Sony.
Keywords
Τυχαία Θέματα