Gold UNITY Partner της F5 Networks η Pylones Hellas

07:30 19/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Τη σημαντικότερη πιστοποίηση για συνεργάτες της F5 Networks έλαβε η Pylones Hellas. Συγκεκριμένα, η τελευταία αποτελεί πλέον Gold UNITY Partner της F5 Networks, ηγέτιδας εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο των προϊόντων και εφαρμογών διαχείρισης κίνησης και υψηλής διαθεσιμότητας.

Η πιστοποίηση Gold UNITY Partner δίδεται μόνο στους συνεργάτες, για τους οποίους η F5 Networks αποτελεί σημαντικό
κομμάτι των δραστηριοτήτων τους. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας με την F5 Networks έχουμε δείξει ότι είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε ακόμη και τα πλέον σύνθετα έργα και να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις που τους επιτρέπουν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα τους» σημείωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas.

«Η πιστοποίηση μας ως Gold UNITY Partner αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των στελεχών μας αλλά και ότι είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης της F5 Networks. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε”.

Ως Gold UNITY Partner, η Pylones Hellas απολαμβάνει όλα τα οφέλη που μπορούν να έχουν οι συνεργάτες της F5 Networks, καθώς και τη δυνατότητα για την καλύτερη αξιοποίηση των λύσεων της αμερικανικής εταιρείας, η οποία ηγείται σε διάφορους τομείς, ιδίως στην αγορά των λύσεων για τη διανομή εφαρμογών (application delivery controllers), όπως ανέφερε πρόσφατα και η γνωστή εταιρεία ερευνών Gartner.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα