H Adobe ανακοίνωσε την Creative Suite 5.5

14:45 14/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Adobe παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων Adobe Creative Suite 5.5, που επιτρέπει στους σχεδιαστές και στους developers να αξιοποιήσουν και τις διαδεδομένες και συνεχώς αναπτυσσόμενες πλατφόρμες smartphone και tablet, καθώς η επανάσταση των κινητών επικοινωνιών αλλάζει ριζικά τον τρόπο διανομής και
κατανάλωσης του περιεχομένου. Ουσιαστικές βελτιώσεις σε HTML5, Flash authoring, digital publishing και εργαλεία video, καθώς και νέες δυνατότητες για την εισαγωγή των tablets στις δημιουργικές εργασίες κυριαρχούν στη νέα οικογένεια προϊόντων Adobe Creative Suite 5.5.


Αυτή η έκδοση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στη στρατηγική ανανέωσης των προγραμμάτων Adobe Creative Suite, του κορυφαίου προγράμματος σχεδιασμού και ανάπτυξης που χρησιμοποιείται σε κάθε δημιουργική διαδικασία σε έντυπα, βίντεο, κινητά και online Μέσα. Η Adobe σχεδιάζει την ανανέωση των προϊόντων Creative Suite κάθε 24 μήνες και ξεκινώντας από την Creative Suite 5.5 – θα δημιουργεί ενδιάμεσες εκδόσεις προκειμένου να επικαιροποιείται πάντα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στη διαχείριση περιεχομένου.

Επιπλέον, η Adobe εγκαινιάζει ένα οικονομικό και ευέλικτο συνδρομητικό πακέτο πληρωμής, ελκυστικό στους πελάτες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα πιο επίκαιρα προϊόντα της Creative Suite χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουν το κόστος για όλη την έκδοση από πριν, έχουν ανάγκες ανά project, ή δοκιμάζουν το πρόγραμμα για πρώτη φορά.

Με τη συνδρομητική χρέωση οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα ναυαρχίδες, όπως Adobe Photoshop με κόστος μόλις $35 ανά μήνα, το Adobe Design Premium CS5.5 για $95 ανά μήνα και το Adobe Creative Suite 5.5 Master Collection για $129 ανά μήνα.

“Η Creative Suite 5.5 θα οδηγήσει την ανάπτυξη νέων ψηφιακών εμπειριών σε ποικίλες συσκευές, όπως όλα τα smartphones και tablets,” σχολίασε ο Shantanu Narayen, Πρόεδρος και CEO, Adobe. “Καθώς οι εκδότες, οι εταιρείες media, οι διαφημιστές και οι επιχειρήσεις αλλάζουν τον τρόπο που αναπτύσσουν και διανέμουν το περιεχόμενο, η Adobe θα μπορεί να τους στηρίζει με τεχνολογικές καινοτομίες στη δημιουργία περιεχομένου, διαχείριση, μέτρηση και διανομή.”

Ανάπτυξη κινητών εφαρμογών για Android, BlackBerry Tablet OS και iOS
Η νέα Creative Suite 5.5 Web Premium Suite περιλαμβάνει καινοτομίες σε HTML5 και Adobe Flash, ενισχύοντας τη δυνατότητα των χρηστών να δημιουργούν, να προσφέρουν και να αξιοποιούν οικονομικά πλούσιο περιεχόμενο και εφαρμογές για κάθε οθόνη.

Αυτή η έκδοση βοηθά τους σχεδιαστές και developers να δημιουργούν κινητές εφαρμογές σε Android, BlackBerry Tablet OS, iOS και άλλες πλατφόρμες, πλούσιο περιεχόμενο browser σε διάφορες οθόνες με χρήση HTML5. Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιούν περισσότερο το Flash Player για την παράδοση ανώτερης ποιότητας περιεχομένου βίντεο, παιχνιδιών και πλούσιων εφαρμογών Internet.

Η Creative Suite 5.5 παρουσιάστηκε σε μια εποχή που οι κινητές συσκευές έχουν σημειώσει έκρηξη σε πωλήσεις και δυν
Keywords
Τυχαία Θέματα