H Forthnet σας “απογειώνει” με την KLM

15:45 31/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Γίνετε κι εσείς πιλότος, ταξιδέψτε στο διαδικτυακό παιχνίδι της ομάδας Online Marketing της Forthnet, κάντε το πιο σύντομο ταξίδι και διεκδικήστε ένα μοναδικό τριήμερο στο Άμστερνταμ.

Ο χρήστης πληκτρολογεί το www.thebestpilot.gr, συμπληρώνει το email του και αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός αεροσκάφους της KLM.

Στη συνέχεια αφού απογειωθεί από
την Αθήνα πρέπει να περάσει από διάφορους προορισμούς με πέντε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται μόνο όταν ο παίκτης καταφέρει να διαγράψει τη συντομότερη δυνατή διαδρομή.

Τελικός του στόχος είναι να καταφέρει να πάρει μια θέση στη λίστα των “Best Pilots”. Η περιπέτεια όμως δε σταματάει εδώ. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει το χρόνο του προσκαλώντας μέσω του facebook τους φίλους του. Με τον τρόπο αυτό του δίνεται η δυνατότητα να μειώσει τον χρόνο του κατά 1 msec για κάθε φίλο που θα αποδεχθεί την πρόσκλησή του.

Βρείτε τις πιο σύντομες διαδρομές για κάθε προορισμό σας και κερδίστε το μεγάλο δώρο της KLM, ένα ολοκληρωμένο πακέτο τριών ημερών για 2 άτομα στο Άμστερνταμ.

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση και να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο της KLM.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα