H Fujitsu ενισχύει το κανάλι διανομής για τους σαρωτές της

00:07 7/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Fujitsu, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στο κόσμο κατέχοντας ηγετική θέση σε πωλήσεις σαρωτών στην Ελλάδα σύμφωνα με την έρευνα της InfoSource Ελβετίας για το έτος 2010 με μερίδιο αγοράς 63%, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Konica Minolta.
Η τελευταία θα διανέμει σαρωτές στο ευρύτερο δίκτυο μεταπωλητών της, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα.


Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική απόφαση της Fujitsu για αύξηση του αριθμού των μεταπωλητών της με σκοπό τα προϊόντα της να είναι ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα σε όλους, απαντώντας στη ζήτηση και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο της τους σαρωτές Fujitsu, οι οποίοι διακρίνονται για την ποιότητα, ευελιξία και αξιοπιστία τους.

Η Fujitsu, μέσω των διανομέων και εξειδικευμένων συνεργατών της, παρέχει μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις σάρωσης όπως η Διαχείριση Παραστατικών, Διαχείριση Επιταγών, Διαχείριση Ερωτηματολογίων κλπ. Με τις παρεχόμενες ολοκληρωμένες λύσεις, η Fujitsu βοηθάει τους πελάτες της να επιταχύνουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες τους, επιτύχουν σημαντική μείωση του κόστους και να παρέχουν μια αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions στην Ελλάδα δήλωσε: "Η Konica Minolta είναι μια δυναμική εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής, η οποία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα. Η Fujitsu, αποσκοπώντας στη διεύρυνση διανομής των σαρωτών, πιστεύει ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα προσφέρει αύξηση των πωλήσεων και άμεση πρόσβαση σε ευρύτερο δίκτυο μεταπωλητών".

Ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Konica Minolta BGR σχολίασε: "H Fujitsu έχει επιδείξει ποιοτικά προϊόντα και σημαντικά έργα υλοποίησης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση της Ελληνικής αγοράς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια τόσο σημαντική εταιρεία του χώρου της τεχνολογίας, εμπιστεύεται την Konica Minolta για τη διανομή των σαρωτών της".

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα