H QlikTech στους ηγέτες της «Gartner Business Intelligence Platform Magic Quadrant»

16:35 14/3/2013 - Πηγή: PC Nea
Βάση της Gartner Inc., η QlikTech κατηγοριοποιείται ανάμεσα στους leaders για το 2013 στο «Business Intelligence and Analytics Platform Magic Quadrant report». Αυτός ο προσδιορισμός σημειώνει ότι για 3η συνεχή χρονιά η QlikTech εξασφαλίζει τη θέση της στους ηγέτες βασισμένη στην πληρότητα του οράματός της και στην ικανότητα εκτέλεσής του.

Η έκθεση Gartner Magic Quadrants παρέχει
μια σύνοψη του πως οι προμηθευτές κινούνται σε μία καθορισμένη αγορά με σκοπό να βοηθήσουν τους τελικούς χρήστες ώστε να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για τις εταιρείες που μπορεί να ψάχνουν συνεργασία μαζί τους ή ποιανού υπηρεσίες ή προϊόντα θα ήθελαν να αγοράσουν. Το πλήρες άρθρο είναι διαθέσιμο να το κατεβάσετε http://www.qlikview.com/mq2013.

Σύμφωνα με την έκθεση, «Η Gartner βλέπει να αυξάνονται οι εταιρείες που χρησιμοποιούν εργαλεία ανάλυσης τα οποία μοχλεύουν κριτικές δυνατότητες όπως η διαδραστική οπτικοποίηση, ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες να εισχωρούν σε περισσότερα δεδομένα και να ανακαλύπτουν νέα αποτελέσματα και ιδέες».

Η έκθεση επίσης αναφέρει «Οι προμηθευτές έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά ώστε να καλύψουν αυτή την ανάγκη των χρηστών. Αν υπήρχε ένα ενιαίο θέμα στην αγορά το 2012, θα ήταν ότι η ανακάλυψη δεδομένων έγινε κύρια λειτουργία στην αρχιτεκτονική των ΒΙ.

«Αυτή είναι μια σημαντική χρονιά για εμάς διότι κάθε προμηθευτής στους Leaders Quadrant πλέον προσφέρει ένα τύπο Self-Service BI, όπου σημαίνει ότι η κατηγορία στην οποία πρωτοπορούμε έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την ΒΙ βιομηχανία» δήλωσε ο Lars Bjork, Chief executive officer της QlikTech.

«Πάντα ήμασταν καινοτόμα δύναμη στη βιομηχανία του ΒΙ και όλα αυτά τα χρόνια που πρωτοπορούμε δημιούργησαν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις προνομιακές add-on προσφορές. Είναι τόσο συναρπαστικό να διατηρείς ηγετική θέση σε μια ακμάζουσα αγορά την οποία εμείς ξεκινήσαμε. Η Gartner έχει καταγράψει την πορεία μας από το όραμα στην πρόκληση και στην ηγεσία και προσδοκούμε περισσότερα χρόνια πρωτοπορίας στην αγορά».

Η ιστορία ανάπτυξης της QlikTech στη νέα κατηγορία Self-Service ΒΙ συνεχίζει καθώς οι εταιρείες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για software ώστε να λύσουν το πρόβλημα του μεγάλου όγκου δεδομένων.

Με κεντρικό πυρήνα την τεχνολογία του QlikView, την εμπειρία, τη συνεργασία και τις φορητές δυνατότητες , οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν και να απαντήσουν ερωτήσεις από μόνοι τους ή σε ομάδες κατά τις ώρες εργασίας τους. Οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να εξερευνούν ελεύθερα τις πληροφορίες από το να ακολουθούν ένα προσχεδιασμένο σχέδιο ερωτήσεων, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα