H Retail@Link ενσωματώνει εφαρμογές της CPI

10:43 2/4/2012 - Πηγή: PC Nea
H Retail@Link ενσωματώνει στις υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης, τις εφαρμογές e-DocCapture και e-DocScan της εταιρείας CPI. Οι δύο εύχρηστες εφαρμογές της CPI, επιτρέπουν στη Retail@Link να παρέχει στους πελάτες και συνεργάτες της, τη δυνατότητα να ψηφιοποιούν:
- Τα τυπωμένα αντίγραφα των παραστατικών που έχουν υπογραφεί από τον πελάτη και επιστρέφονται για αρχειοθέτηση,
- Τα παραστατικά αγορών από τους προμηθευτές (μηχανογραφημένα
ή χειρόγραφα),
- καθώς και έγγραφα πάσης φύσης, τα οποία επιθυμούν να αρχειοθετούν ηλεκτρονικά , αποδεσμεύοντας τον οργανισμό τους από έξοδα χαρτιού, χώρου αποθήκευσης και χρόνου απασχόλησης για αρχειοθέτηση και αναζήτηση.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών, διευρύνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες των πελατών της Retail@Link, όσον αφορά στην Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση παραστατικών και εγγράφων, η οποία σύμφωνα με υπολογισμούς της CPI, μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι και 270€/μήνα για κάθε εργαζόμενο που απασχολείται με την διαχείριση εγγράφων.

Παράδειγμα της χρήσης του συνδυασμένου πακέτου προσφορών της Retail@Link με τη συνεργασία της CPI, αποτελεί και η περίπτωση της ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, στην οποία εγκαταστάθηκαν document scanners Avision και το λογισμικό eDocScan της CPI, για την ψηφιοποίηση των εισερχομένων τιμολογίων, στα πλαίσια χρήσης της λύσης e-invoicing BizDoc Enterprise Edition της Retail@Link. Η ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, εξοικονομεί 5.578€/έτος μόνο από την Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση των παραστατικών της.

Σε περιόδους που ο έλεγχος και η συρρίκνωση του λειτουργικού κόστους είναι παράγοντας βιωσιμότητας και προϋπόθεση ανάπτυξης, λύσεις όπως η ψηφιοποίηση των εγγράφων και η ηλεκτρονική τιμολόγηση/αρχειοθέτηση, της Retail@Link και της CPI, παρουσιάζουν σαφή προστιθέμενη αξία, υψηλή απόδοση επένδυσης καθώς και γρήγορη αποπληρωμή.

Όπως δηλώνει και ο Διευθυντής Μηχανογράφησης της ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε. κος Γιάννης Μανουσάκης «Η ψηφιοποίηση των παραστατικών και η ηλεκτρονική αρχειοθέτησή τους, δεν έδωσε μόνο άμεσα οικονομικά αποτελέσματα (απόσβεση σε μόλις 2,6 μήνες), αλλά επιτάχυνε σημαντικά τις διαδικασίες και «έλυσε τα χέρια» των υπεύθυνων αρχειοθέτησης, οι οποίοι πλέον αφιερώνουν σημαντικά λιγότερο χρόνο τόσο για την αποθήκευση όσο και την ανάκτηση των δεδομένων των παραστατικών της εταιρείας.»

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα