H Slovak Telekom επιλέγει Ericsson

17:35 12/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Η εταιρεία Slovak Telekom, ο μεγαλύτερος πάροχος multimedia της Σλοβακίας, μέλος του πολυεθνικού ομίλου Deutsche Telekom, επέλεξε την Ericsson για την παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης, την υποστήριξη δραστηριότητας του κέντρου του σταθερού δικτύου και τη συντήρηση δικτύου.


Ως αποτέλεσμα αυτού του συμβολαίου Υπηρεσιών Διαχείρισης σταθερής τηλεφωνίας – το πρώτο για την Ericsson
στη Δημοκρατία της Σλοβακίας - 100 εργαζόμενοι της Slovak Telekom «μεταφέρθηκαν» στο δυναμικό της Ericsson από 1η Οκτωβρίου, ενισχύοντας την υφιστάμενη εμπειρία της Ericsson στον τομέα Υπηρεσιών Διαχείρισης με πολύτιμη ικανότητα.

Ο Ruediger J. Schulz, Επικεφαλής Δικτύου και IT της Slovak Telekom δήλωσε: «Μέσω της ενσωμάτωσης των εργαζομένων μας στη Σλοβακία στο διεθνές όμιλο της Ericsson με 50.000 εργαζόμενους που εργάζονται σε 180 χώρες, θα αποκτήσουμε πολύτιμα εφόδια και ικανότητες προκειμένου να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δραστηριότητα μας και να προσφέρουμε ανώτερη εμπειρία στους πελάτες μας. Αυτή η συμφωνία είναι το επόμενο βήμα στη μακροπρόθεσμη συνεργασία ανάμεσα στην Slovak Telekom και την Ericsson

Η Marian Bezak, Πρόεδρος της Ericsson στη Σλοβακία, δήλωσε: «Ο τομέας Υπηρεσιών Διαχείρισης είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς, καθώς οι πάροχοι αντιλαμβάνονται το όφελος της επικέντρωσης στις πωλήσεις και τις δραστηριότητες marketing, και όχι τόσο στη διαχείριση της τεχνολογίας. Η συμφωνία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να αυξηθεί η επιχείρησή μας στη Σλοβακία μέσω των δεξιοτήτων και της τεχνογνωσίας του προσωπικού της Slovak Telekom.»

Η Ericsson παρέχει αυτή τη στιγμή υποστήριξη για δίκτυα με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια συνδρομητές και διαχείριση δικτύων που συνολικά εξυπηρετούν περισσότερους από 800 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο. Κατά τα τελευταία χρόνια, η Ericsson έχει επενδύσει $1 δισ. σε εργαλεία, μεθόδους και διαδικασίες που επιτρέπουν στους πελάτες να ελέγχουν το κόστος ενώ παράλληλα παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για εργαζομένους και χρήστες.

Η Ericsson είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του δικτύου της Slovak Telekom, για τις λειτουργίες του δικτύου σε όλη τη Σλοβακία και την παροχή της προληπτικής και προγραμματισμένης συντήρησης δικτύου.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα