H Thinkdigital αναλαμβάνει τη διαφημιστική προβολή μέσω Skype

06:36 30/3/2012 - Πηγή: PC Nea

Διαθέσιμη προς τη διαφημιστική αγορά της Ελλάδος μέσω της Thinkdigital (www.thinkdigital.gr) θα είναι η δημοφιλής πλατφόρμα επικοινωνίας Skype από τον Απρίλιο 2012.
Το SKYPE αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα διαδικτυακής επικοινωνίας και ένα από τα ισχυρότερα love brands παγκοσμίως. Δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας σε περισσότερους από 200 εκατομμύρια καταναλωτές ανά μήνα παγκοσμίως μέσω video,
text & voice.

Στην Ελλάδα, το SKYPE αριθμεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή καθημερινά τόσο στο χώρο εργασίας τους, όσο και στην επικοινωνία τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με βασικό πυρήνα χρηστών, τους νεότερους, ευκατάστατους και εξοικειωμένους με την τεχνολογία χρήστες, το SKYPE αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για αποτελεσματική επικοινωνία των brands με το κοινό τους.

Τα διαθέσιμα διαφημιστικά formats Video και Click to Call δίνουν τη δυνατότητα engagement με τους καταναλωτές αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Διαφήμισης του SKYPE στην Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, Αλβανία, Ρουμανία και Βουλγαρία είναι η Thinkdigital.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα