H Αγγελική Κυριακοπούλου Country Manager για την HTC στην Ελλάδα

17:20 24/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Η HTC παρουσιάζει τη νέα δομή της που αφορά στην αγορά της Ελλάδος και της Κύπρου, ορίζοντας ως συνεργάτη την TCCM s.r.o.Συγκεκριμένα, η TCCM, συνεργάτης της HTC σε 20 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αναλαμβάνει και τις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου
με στόχο τη δυναμική ανάπτυξη του brand HTC.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Αγγελική Κυριακοπούλου αναλαμβάνει τη θέση της Country Manager για τα προϊόντα της HTC σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Αγγελική Κυριακοπούλου διαθέτει σημαντική εμπειρία, κατέχοντας μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης για την αγορά της Ελλάδος σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες.

Πιο συγκεκριμένα, έχει διατελέσει General Retail Manager στην Nokia International για τις αγορές της Ελλάδος και Κύπρου και έχει εργαστεί στον κλάδο των FMCG ως υπεύθυνη για τη στρατηγική marketing διεθνών μαρκών καταναλωτικών προϊόντων. Όσον αφορά στην αγορά της Κύπρου, η TCCM θα συνεργαστεί με την ΜΤ Technoline, διατηρώντας την πρότερη συνεργασία της εταιρείας με την HTC αναφορικά με τη διακίνηση των προϊόντων της. Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι, ο Κώστας Κασταμονίτης αναλαμβάνει Sales & Marketing Manager της HTC για τις αγορές του Ισραήλ και της Ν. Αφρικής, διευρύνοντας τις αρμοδιότητές του και τις περιοχές ευθύνης. Προηγουμένως, κατείχε τη θέση του Sales Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα