LTE: στρατηγική συνεργασία μεταξύ Ericsson και Bouygues Telecom

02:29 25/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Ericsson επιλέχθηκε από την Bouygues Telecom για να μετατρέψει το υπάρχον δεύτερης και τρίτης γενιάς (2G και 3G) radio δίκτυο της με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσής του, καθώς η κίνηση δεδομένων αυξάνεται λόγω της μετακίνησης περισσότερων ανθρώπων σε πόλεις της Γαλλίας.
Η σύμβαση περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση δικτύου τέταρτης γενιάς, ή 4G/LTE (Long Term Evolution),
σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών από το σχεδιασμό, την ολοκλήρωση, την εγκατάσταση μέχρι και την υποστήριξη πελατών.

Αυτό το σημαντικό, πολυετές έργο έχει ήδη ξεκινήσει και θα βασίζεται στον RBS 6000 multi-standard εξοπλισμό της Ericsson για τις πολυπληθείς περιοχές της Île de France, των Κεντρικών Άλπεων και περιοχών της Μεσογείου.

Αυτή η συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και ενεργειακή απόδοση της Bouygues Telecom και μια περαιτέρω βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης για 12 εκατομμύρια συνδρομητές του παρόχου. Η Bouygues Telecom καλύπτει το 93% του πληθυσμού της Γαλλίας με το 3G + δίκτυό του.

Ο Olivier Roussat, CEO της Bouygues Telecom, δήλωσε: «Η Ericsson έχει αποδείξει τις δυνατότητές της στη διαχείριση δικτύων μεγάλης κλίμακας μαζί μας στο παρελθόν. Το έργο αυτό θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και να αυξήσουμε περαιτέρω την εμπειρία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν την 2G, 3G, και LTE τεχνολογία μας».

Ο Franck Bouétard, Επικεφαλής της Ericsson Γαλλίας δήλωσε: «Η ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστική αγορά σήμερα απαιτεί υψηλά επίπεδα ποιότητας και απόδοσης, τα οποία η Bouyges Telecom θα είναι σε θέση να ‘καλύψει’ με τη λύση που έχει επιλέξει».

Η Ericsson είναι ο ηγέτης στην αγορά LTE τεχνολογίας με 38 εμπορικές συμβάσεις σε όλο τον κόσμο, που ανέρχονται σε ποσοστό 65% στην αγορά του LTE το 3ο τρίμηνο του 2011.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα